Antena Căutare

Acuzată pe nedrept de furt, amendată și băgată în carantină! Scene șocante într-o casă de amanet din Galați

O tânără de 25 de ani a fost blocață într-o casă de amanet din Galați, bănuită că ar fi furat o bijuterie. Polițiștii a i-au dovedit nevinovăția, dar au amendat-o!

Acuzată pe nedrept de furt, amendată și băgată în carantină! Scene șocante într-o casă de amanet din Galați
Acuzată pe nedrept de furt, amendată și băgată în carantină! Scene șocante într-o casă de amanet din Galați | Profimedia

Acțiune în forță, marți, la o casă de amanet din Galați. Convinsă că o clientă furase o bijuterie, femeia a blocat ușile și a chemat Poliția.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că acuzația nu se confirma, dar au descoperit că „suspecta”, o tânără în vârstă de 25 de ani, se întorsese recent din Marea Britanie și ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu.

În loc să ajungă în arest, a fost trimisă direct într-un centru de carantină. Tânăra a primit și o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Citește și:

„Îmi oferea 30 de milioane să spun că soțul a murit de coronavirus” Familia „decesului 1.027”, mituită de autorități?! Acuzații halucinante la Botoșani

„La data de 26 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras o bijuterie din incinta unei case de amanet, situată pe strada Traian Vuia.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate nu se confirmă, dar verificând persoana găsită în interiorul magazinului, o femeie, de 25 de ani, din municipiul Galaţi, au constatat că aceasta figurează ca izolată la domiciliu, din data de 25.05.2020, fiind sosită din Marea Britanie.

Citește și:

Cum se va manifesta al doilea val de COVID-19 în România? Medicul Adrian Marinescu, veștile pe care le așteptam: „Ar trebui să se întâmple următoarea situaţie”

Femeia a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 2000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale în vigoare, faţă de ea luându-se, totodată, măsura carantinării instituţionalizate într-un spaţiu special amenajat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Când se vor redeschide casele de pariuri sportive și cazinourile. Ce reguli stricte vor trebui să respecte jucătorii... Familia Alexandrei Măceșanu a luat foc! Noile declarații ale lui Dincă au stârnit revoltă: „Nu se poate juca jigodia la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x