Antena Căutare

Acuzatii de malpraxis la Spitalul din Sibiu, dupa ce un tanar nu s-a mai trezit din anestezie

Acuzatii grave la Spitalul din Sibiu. Un tanar a murit ieri, dupa trei saptamani de coma, iar tatal sau este sigur ca medicii nu l-au tratat cum trebuie. Mai precis, baiatul a ajuns la spital dupa ce s-a taiat la mana cu un geam, dar a fost operat abia a doua zi. Iar in timpul operatiei, butelia de oxigen s-ar fi terminat.

Tatal tanarului nu mai stie decat un lucru: isi ia fiul acasa, in sicriu. Asta dupa o simpla taietura la mana. “Nu i-a facut in ziua respectiva operatia, i-a facut in ziua cealalta”, marturiseste, cu tristete, barbatul.

Iar atunci ar fi fost dus in sala de operatie fara ca cineva sa intrebe daca tanarul e alergic la vreun medicament sau daca are probleme cu inima. “Cand i-a facut operatia i-a facut anestezia prea tare, ca nu i-a facut nicio analiza, nimic, si cand i-a pus tubul de oxigen a ramas si fara oxigen”, mai spune acesta.

Dupa operatie, baiatul nu s-a mai trezit. Au urmat trei saptamani de coma. Timp in care medicii l-ar fi asigurat pe batran ca fiul sau isi va reveni. “A zis ca se face bine. Am vrut sa-l transfer in alta parte si n-au vrut sa mi-l dea. Cice, ce-i facem noi, ii face si in alta parte”.

Conducerea spitalului a rspuns sec acuzatiilor: “Probabil dupa ce apartinatorii vor depune o sesizare, se vor analiza toate circumstantele in care a avut loc acest nefericit eveniment”. Atat.

Medicul anestezist si chirurgul care l-au operat pe baiat nu au vrut sa comenteze. Tatal victimei este hotarat sa faca plangerile necesare, imediat dupa ce va primi rezultatele necropsiei.

foto: Intact Images

Se raceste vremea in toata tara. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani!... Analizele copiilor sunt gratis, dar costa! Cat dau parintii pentru un aviz epidemiologic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x