Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

Adevăratul motiv pentru care directoarea de la Spitalul Județean Neamț a fost ucisă. Bărbatul, scos din minți că soția lui se realizase profesional

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei odioase de la Piatra Neamț. Sebastian Patriche, bărbatul acuzat că și-a ucis soția, director medical al Spitalului Județean Neamț, a comis fapta odioasă mânat de invidie. 

Adevăratul motiv pentru care directoarea de la Spitalul Județean Neamț a fost ucisă. Bărbatul, scos din minți că soția lui se realizase profesional

Conform Adevărul, Sebastian Patriche, în vârstă de 50 de ani, a plănuit în amănunt crima odioasă. Mai mult de atât, acesta a recunoscut în fața anchetatorilor că era invidios pe faptul că soția sa era realizată în plan profesional, ea obținând pe 8 ianuarie 2020 funcția de director medical și era și profesor la Școala Postliceală Sanitară din Piatra-Neamț. Astfel, în doar două zile, de la data când s-a anunțat câștigătorul examenului de conducere la spital, el a comis crima.

De asemenea, el era supărat și din cauza faptului că soția lui intentase divorț în urmă cu un an de zile, din cauza firii violente a bărbatului.

A recunoscut fapta reţinută în sarcina sa, iar în timpul audierilor a susţinut că nu a suportat ideea că soţia sa se realizase profesional, la fel cum nu a suportat nici ideea că ea plecase de acasă şi locuia cu chirie în oraş. Asta cu atât mai mult cu cât el avea o situaţie precară, ba lucra, ba nu lucra”, a declarat Stelian Olteanu, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamţ, potrivit sursei citate.

De asemenea, el a mărturisit în fața anchetatorilor că regretă faptele comise, însă este prea târziu. Nu a încercat nici să se apere, fiind resemnat că urmează să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

”A spus că îi pare rău pentru ce a făcut, dar asta e. Îşi asumă răspunderea şi nu a formulat niciun fel de apărare, cu atât mai mult cu cât nici nu a contestat măsura arestării preventive”, a mai afirmat procurorul care instrumentează dosarul.

Patriche a lucrat slujitor voluntar la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din Piatra Neamț, unde era paracliser şi palimar, ajutând la diverse acţiuni ale parohiei, iar în urmă cu trei luni se angajase ca agent de pază la un magazin.

Bărbatul riscă acum între 15 și 25 de ani de închisoare, întrucât anchetatorii au considerat că este vorba despre o crimă cu premeditare, încadrarea juridică fiind de omor calificat.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro