Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

A dormit pe mormântul băiețelului său. A fost vânat și legat, ca un animal. Voia să moară! Adevărul despre „deținutul periculos” Onorel Lupu

După ce a fost vânat ca un animal, mai bine de o lună, era hotărât să își încheie socotelile cu viața. Voia să mai ajungă ultima oară la mormântul băiețelului său, să moară lângă el : „Acolo m-ați fi găsit, mort!”

A dormit pe mormântul băiețelului său. A fost vânat și legat, ca un animal. Voia să moară! Adevărul despre „deținutul periculos” Onorel Lupu

„Haiducul” care a mobilizat 150 de polițiști, din Prahova, Sibiu şi Bucureşti, a fost prins vineri, 15 mai, de localnicii din satul Izeşti, comuna Bălteşti. L-au predat oamenilor legii legat cu un căpăstru de cal.

După ce a fost hăituit timp de 32 de zile, Onorel Lupu era epuizat și înfometat. Sătenii reclamau că deținutul evadat le intra în case și fura. Onorel le-a mărturisit polițiștilor ce căuta, de fapt, în casele oamenilor: otravă!

Voia să ajungă la mormântu fiului său, să aprindă o candelă și să își dea ultima suflare.

Citește și:

Cum se completează CORECT noua declarație pe proprie răspundere. Ce trebuie bifat, pentru ieșirea din zonele metropolitane. Amenzile lasă urme în buzunar!

Orfan de la șase ani, bolnav de epilepsie

Când avea șase ani, a rămas fără mamă. El și sora lui au trăit ani întregi în pădure. Și-a dorit să aibă o familie, să fie tată. Dorința i-a fost îndeplinită în 2017, când iubita sa a adus pe lume un băiețel, Cătălin. Micuțul a murit înainte de a împlini doi ani.

Cătălin Ionuţ, s-a stins în martie 2018 şi este înmormântat la marginea satului Măgura din comuna Şoimari. Mormântul lu este cel mai îngrijit din cimitir.

Anunț oficial: Amendă de până la 2.500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, în timpul stării de alertă. Când încep sancțiunile?

Voia să fie alături de băiatul său

Cu toate că mai avea câteva luni până la eliberare, Onorel a fugit din închisoare, de la secţia exterioară care se află undeva în apropierea DN1, la ieşirea din Ploieşti spre Câmpina şi a mers pe jos, prin păduri, până în Păcureţi. Direct la crucea copilului s-a oprit şi tot acolo a şi dormit, direct pe mormânt, potrivit Adevărul.

În cele 32 de zile de libertate, a mers în fiecare seară la mormântul lui Cătălin. Oamenii legii trimiși să-l prindă nu știau de la început drama bărbatului.

Citește și:

„Vom interveni și vom impune restricții!” România s-ar putea întoarce în izolare! Ministrul Sănătății, vehement, după evenimentele din ultimele 48 de ore

Vineri noaptea, Onorel a făcut o greșeală: a ieșit din ascunzătoare prea devreme, când localnicii rau încă pe uliţele satului. A intrat într-o curte nu cu gândul să fure de mâncare. Căuta otravă!

Știa că sătenii țin în otravă pentru șoareci în podurile caselor. Voia să găsească câteva bobițe, să meargă la Cătălin, să aprindă o candela la mormânt și să își dea ultima suflare, lângă băiețelul său.

Citește și:

„Mami și tati sunt morți! Nu mă lăsa singură!” O fetiță din Pietroșani și-a găsit ambii părinți fără suflare. Prima ipoteză, terifiantă - FOTO

„Aici m-aţi fi găsit mort”, le-a mărturisit Onorel anchetatorilor.

Onorel Lupu este acum acuzat de evadare, o faptă penală care îi va mai spori pedeapsa cu câţiva ani. În plus, la Judecătoria Vălenii de Munte se mai află pe rol un dosar de lipsire de libertate.

Recomandari