Antena Căutare

„Vom interveni și vom impune restricții!” România s-ar putea întoarce în izolare! Ministrul Sănătății, vehement, după evenimentele din ultimele 48 de ore

După doar 48 de ore de „relaxare”, românii s-ar putea întoarce în izoalre. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este categoric: „Vom reinterveni și vom impune restricții”

„Vom interveni și vom impune restricții!” România s-ar putea întoarce în izolare! Ministrul Sănătății, vehement, după evenimentele din ultimele 48 de ore Galerie
România s-ar putea întoarce în izolare! Ministrul Sănătății, vehement, după evenimentele din ultimele 48 de ore | hepta.ro

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit, la Antena 3, despre măsurile de restricție pe care românii le-au respectat, sau nu, în cele 2 zile de când s-a declarat stare de alertă.

Tătaru a declarat că o parte din populație și din agenții economici nu au respectat regulile impuse de autorități, și că, în funcție de evoluția din zilele următoare, se pot impune noi decizii de introducere a restricțiilor.

Citește și:

Cum se completează CORECT noua declarație pe proprie răspundere. Ce trebuie bifat, pentru ieșirea din zonele metropolitane. Amenzile lasă urme în buzunar!

„Vom impune restricții!”

„Am observat, începând de pe 15, o confundare a măsurilor de relaxare cu o relaxare totală. (...) Suntem într-un moment în care avem două zile și în aceste două zile atât agenții economici cât și populația, o parte din ei, au uitat să urmărească și acele reguli.

Țin să reamintesc! Precauțiile și regulile trebuie să rămâne de bază! Sunt 14 zile în care noi, ca minister al Sănătății și celelalte ministere de resort urmărim evoluția. Dacă această evoluție este nefavorabilă, vom reinterveni și vom impune restricții!

Citește și:

Anunț oficial: Amendă de până la 2.500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, în timpul stării de alertă. Când încep sancțiunile?

Dar, umărind primele două zile, nu neapărat e o îngrijorare, dar precauțiile sunt maxime. Trebuie să ne gândim săptămâna viitoare dacă răspunsul este negativ sau pozitiv după aceste două-trei zile”, a concluzionat ministrul.

Ce obligații vor avea toți angajații, pe timpul stării de alertă. Reguli noi la locul de muncă, anunțate de autorități: ... „Jos Guvernul! Mergem pe jos până la București și îi dăm jos pe toți” Mii de oameni așteaptă de zeci de ore în Vama Nădl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x