Căutare Live

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. De ce întârzie rezultatele repartizarii elevilor la liceu! Anunțul Ministerului Educației

Repartizare licee 2018 pe județe EDU.RO. Admitere liceu 2018 și rezultate repartizare computerizată la liceu pentru fiecare județ sunt afișate online, luni, 9 iulie, pe site-ul Misterului Educației și pe a1.ro.

rezultate repartizare liceu

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Repartizare licee 2018 pe județe EDU.RO. Admitere liceu 2018 și rezultate repartizare computerizată la liceu pentru fiecare județ sunt afișate online, luni, 9 iulie, pe site-ul Misterului Educației și pe a1.ro.

UPDATE! REZULTATELE REPARTIZĂRII LA LICEU S-AU AFIȘAT! LE GĂSEȘTI AICI!

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Deși rezultatele repartizării pe licee ale elevilor, în mod normal, erau afișate până în ora 12.00, iată că mesajul Ministerului Educației este în continuare același, pe admitere.edu.ro. De altfel, spre disperarea părinților și a elevilor, situația a fost asemănătoare cu cea din 2017. Pe atunci anunțul Ministerului Educației prin care își motiva întârzierea rezultatelor repartizării elevilor la liceu a fost că s-au făcut ample verificări ale datelor introduse în computer, motiv pentru care procedeul a durat mai mult.

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Rezultatele repartizării computerizate pentru admitere liceu 2018 vor fi publicate de site-ul Ministerului Educației, edu.ro. Le puteți consulta accesând a1.ro.

Peste 150.000 de elevi au susţinut examenul de evaluare naţională 2018.

Rezultatele repartizării computerizate se afișează și la liceele la care au fost admişi candidații. În acelaşi timp, în unităţile de învăţământ gimnazial vor fi afişate listele cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţe/municipiul Bucureşti.

ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. La ce oră se AFIȘEAZĂ, de fapt, repartizarea elevilor la liceu!... ADMITERE LICEU 2018 EDU.RO. Tot ce trebuie să ştii despre REPARTIZAREA LA LICEU: Scrie numele tău AICI, alege judeţul şi...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x