Antena Căutare

Admitere Școala de Poliție Câmpina 2018. Subiecte examen

Emoții mari pentru noii candidați la Școala de Poliție din Câmpina în 2018. Între 27 august și 3 septembrie se desfasoara probele examenului de admitere la școala de Agenti de Poliție "Vasile Lascar" de la Câmpina.

Admitere Școala de Poliție Câmpina 2018. Subiecte examen
admitere scoala de politie campina

Emoții mari pentru noii candidați la Școala de Poliție din Câmpina în 2018. Între 27 august și 3 septembrie se desfasoara probele examenului de admitere la școala de Agenti de Poliție "Vasile Lascar" de la Câmpina.

Admitere Școala de Poliție Câmpina 2018. Subiecte și probe

Concursul de admitere la Școală de Agenți de Poliție din Campina constă în probe eliminatorii (contravizită medicală și evaluarea aptitudinilor fizice) și o probă scrisă-un test grilă la limbă română și o limbă străină.

Evaluarea aptitudinilor fizice se realizează în bază unui traseu practic-aplicativ, că la ultima sesiune de admitere, cea din ianuarie 2018.

Modele de subiecte care au picat la admitere Școala de Poliție - vezi accesând link-ul următor: http://www.scoalapolitie.ro/

Admitere Școala de Poliție Câmpina 2018. Acte necesare pentru înscriere

Pentru înscriere, candidații au fost rugați sa prezinte, obligatoriu, la sediul instituției din Campina, b-dul Carol I, nr. 145, Prahova, următoarele documente:

  • cartea de identitate sau pașaportul în original;
  • diplomă de bacalaureat sau adeverință eliberată de liceu în care se menționează notele obținute la probele de examen, media generală de bacalaureat, mediile obținute în anii de liceu, termenul de valabilitate și faptul că nu a fost eliberată diploma, precum și foaia matricolă a studiilor liceale, în original sau în copii legalizate (numai pentru absolvenții promoției anului în curs).

La proba de verificare a cunoștințelor, candidații pot formula contestații, în nume personal, în termen de 24 de ore de la momentul afișării rezultatelor

Este acesta jobul momentului? Peste 100 de candidați se întrec pentru a deveni...... Schimbări drastice în învățământ înainte de începerea anului școlar 2018/2019! Ce trebuie să știe părinții care au copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x