Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Adriana, fetița găsită moartă în Dâmbovița, a fost ucisă la 30 de minute de la dispariție: ”La momentul sesizării nu mai era în viață!”

Adriana, fetița de 11 ani dispărută de acasă și găsită moartă, a fost ucisă la 30 de minute după ce a fost răpită, potrivit declarațiilor făcute de procurori și criminaliști. Aceștia exclud, însă, varianta că ar fi fost ucisă de mai multe persoane.

Adriana, fetița de 11 ani dispărută de acasă și găsită moartă, a fost ucisă la 30 de minute după ce a fost răpită, potrivit declarațiilor făcute de procurori și criminaliști. Aceștia exclud, însă, varianta că ar fi fost ucisă de mai multe persoane.

Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, a declarat că fetiţa a fost ucisă la un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

Membrii familiei Mihaelei Adriana, devastați! De ce cred că a fost răpita fetița de 11 ani. „A fost luată de cei care…”

”Datele de până acum ne indică faptul că fetiţa, la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viaţă. Există o certitudine. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în momentul în care am văzut că respectivul autoturism, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şuţii, a intrat în ultima localitate la un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute, la o viteză normală, legală.”, a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Potrivit acestuia, inițial, sesizarea a fost tratată ca o dispariție.

Citește și: Fratele Mihaelei Adriana, furios la adresa polițiștilor! Ce acuzații le aduce! „Dacă eu te-am sunat ca să mi-o cauţi, tu vii să...”

”Iniţial, sesizarea a fost tratată ca o dispariţie. Ulterior am înregistrat o cauză penală IN REM, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. Au fost foarte multe variante pe care am mers. Nu am exclus nici faptul ca fetiţa să se fi rătăcit şi să fi ajuns din greşeală pe câmpurile din zona respectivă. Am mers, de asemenea, pe toate celelalte variante, inclusiv cea a răpirii acesteia. Au fost desfăşurate activităţi în permanenţă între Parchet, Poliţie şi celelalte forţe implicate, evident cu un benefic şi îmbucurător sprijin atât din partea populaţiei, cât şi din partea unor organizaţii care au câini utilitari sau maşini 4x4”, a declarat procurorul.

Anchetatorii au stabilit deja un cerc de suspecţi însă principalul vizat este un cetăţean străin. Acesta se afla în ţară de câteva zile. Procurorul a refuzat să dea alte detalii sub pretextul că furnizarea unor date confidenţiale din dosar ar putea afecta mersul anchetei.

Citește și: Cine este criminalul care a ucis-o pe Mihaela Adriana, în Dâmbovița! A fost filmat! „A pornit o vânătoare de copii” - Video

Fata a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală.

Căutările fetei au fost începute în aceeași zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter și drone, dar și sute de polițiști.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro