Antena Căutare

Afla ce recompense vor primi elevii premiati la olimpiadele internationale!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a aprobat noile cuantumuri ale burselor de merit pentru olimpicii premiati la nivel international, intre 2011 si 2012. Cea mai mare recompensa acordata de MECTS este de 11.300, potrivit unui comunicat de presa publicat pe edu.ro.

Aceste sume revin elevilor si studentilor care au obtinut medalii sau punctaje maxime la olimpiadele internationale. Mai mult, au fost aprobate si cuantumurile privind premiile pentru cei care au obtinut distincii la "balcaniada" de informatica pentru juniori, la olimpiada internationala de limba maghiara si la olimpiada internationala de stiinte, categoria juniori.

Astfel, valorile cuantumurilor premiilor pentru recompensarea elevilor premiati la olimpiadele internationale, acordate de MECTS, in anul 2011, sunt urmatoarele: premiul special pentru medalia de aur si punctaj maxim - 11.300 lei, premiul I - 8750 lei, premiul II - 7500 lei, premiul III - 5350 lei, mentiune - 3650 lei.

Profesorii care au pregatiti elevii vor primi un singur premiu, in cuantumul cel mai mare prevazut pentru unul din elevii premiati. In plus, scoala de care apartin elevii participanti la olimpiade internationale va primi o remuneratie, in cuantumul prevazut pentru fiecare elev.

Foto: Intact Images

Accident spectaculos: O masina a fost ingropata sub zeci de navete de bere... VIDEO! Incendiul de la Moara lui Assan, stins dupa aproape 30 de ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x