Antena Căutare

Guvernul a decis! Afterschool gratuit pentru elevii din România! Ce este „Școala după școală”

Vestea momentului pentru numeroși părinți! Ministerul Educației anunță un proiect de tip afterschool, prin care elevii vor putea să învețe mai bine! Ce anunță Ministerul Educației?

Guvernul a decis! Afterschool gratuit pentru elevii din România! Ce este „Școala după școală”
Ministerul Educației anunță un nou proiect pentru elevii din România

Copiii care provin din familii defavorizate vor fi sprijiniţi de stat să continue studiile şi să înveţe mai bine! Guvernul pregăteşte un program pilot menit să reducă abandonul şcolar.

Proiectul se adresează elevilor de până în clasa a patra, care provin din medii dezavantajate. Pentru fiecare elev înscris, Ministerul Educației ar urma să aloce 200 lei în plus la bugetul acordat şcolilor.

Copiii care au dificultăţi de învăţare vor primi un sprijin suplimentar şi, în plus, îşi vor face temele supravegheaţi de profesori însă programul „Școala după școală” nu presupune doar asta, ci şi activităţi recreative.

citește și: Profesoară prinsă că a făcut amor cu elevul, de „câteva sute de ori”! Detaliul ce i-a șocat pe polițiști!

„Școala după școală” este un program pilot, ce ar urma să înceapă din septembrie 2020

Este o măsură binevenintă, spun părinţii şi deopotrivă profesorii. Aceste programe se desfăşoară în prezent în mai multe şcoli din ţară.

Măsuri precum „Școala după școală” sau masa caldă şi-au dovedit eficienșa în a preveni părăsirea școlii, atât în România, cât și în alte state care le-au aplicat.

Marian Vanghelie a fost jefuit! Hoții au intrat în casă, peste familie! Ce au luat... Mircea Beuran, reținut de procurorii DNA. Medicul este acuzat că a luat mită 10.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x