Antena Căutare

Agresorul baschetbalistului american Chaucey Hardy, trimis in judecata

Agresorul baschetbalistului american Chaucey Hardy a fost trimis astazi in judecata. Adrian Tanasoaia, zis „Gipsy-Gypsanu" este acuzat de loviri cauzatoare de moarte si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.


Scandalul in urma caruia Chauncey Hardy a murit a izbucnit in noaptea de 8 spre 9 octombrie, in jurul orei 3.30, in clubul Emotione din Giurgiu, dupa ce baschetbalistul american, in varsta de 23 de ani, ar fi vrut sa danseze cu niste tinere. El a fost lovit cu pumnul in barbie de Ionut Adrian Tanasoaia si s-a izbit cu capul de pardoseala salii de dans.

Americanul ar fi initiat un joc cu o tanara, careia tot ii punea pe cap o sapca, ceea ce i-a iritat pe tinerii care o insoteau pe fata. Tanasoaia i-ar fi spus lui Hardy sa plece, insa conflictul verbal a degenerat, astfel ca i-a tras un pumn in fata, iar sportivul s-a dezechilibrat si a cazut de pe treapta pe care se afla, lovindu-se cu capul de pardoseala de ciment. Rana produsa in cadere a fost grava, ducand la decesul baschetbalistului.

Asupra vinovatiei lui Tanasoaia se va pronunta Tribunalul Giurgiu.

Guvernul disponibilizeaza 300 de mineri de la SNLO... IMAGINI SOCANTE! Iasi: Eleva, lovita pe trecerea de pietoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x