Antena Căutare

Guvernul disponibilizeaza 300 de mineri de la SNLO

Cel mai mare producator de carbune din tara, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, disponibilizeaza 300 de mineri pana la finele acestui an in scopul eficientizarii activitatii, conform unui proiect al Ministerului Economiei, proprietarul societatii.

"SNLO are ca obiectiv strategic aplicarea programului de restructurare, acesta constituind o premisa reala pentru imbunatatirea si eficientizarea utilizarii fortei de munca si implicit a reducerii cheltuielilor aferente resurselor umane"


La finele anului trecut, SNLO numara 8.371 de salariati. Compania inregistreaza an de ani pierderi iar in 2010 acestea au fost de 63,4 milioane de lei. Principalii clienti ai SNLO sunt cele trei mari termocentrale din bazinul Oltenia: Turceni, Rovinari si Craiova.

Cei 300 de disponibilizati ii completeaza pe cei 1.300 de salariati pusi pe liber in acest an de la alte trei companii de stat: Termoelectrica (300), Compania Nationala a Huilei Petrosani (900) si Electrocentrale Deva (100).

sursa: Fin.ro

Patronul restaurantului "La Cocosatu" din Bucuresti s-a sinucis... Agresorul baschetbalistului american Chaucey Hardy, trimis in judecata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x