Antena Căutare

Alarmă falsă în cazul amenințării cu bombă de la o bancă din capitală

Amenințarea cu bombă de la o bancă din București nu s-a confirmat. Apelul efectual la 112, care anunța prezența unui dispozitiv exploziv în incinta unei bănci s-a dovedit a fi fals.

Alarmă falsă în cazul amenințării cu bombă de la o bancă din capitală
Alerta cu bombă de la bancă a fost falsă | observator.tv.ro

Poliţiştii şi Brigada Antiteroristă a SRI au intervenit marţi la un sediu de bancă din sectorul 2 al Capitalei unde, prin apel la 112, a fost anunţat un dispozitiv exploziv.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7, ai Brigăzii Rutiere, precum şi de la Serviciul Pirotehnic al IGPR.

Personalul băncii a fost evacuat.

Alertă cu bombă a avut loc la o bancă din Sectorul 2 al capitalei.

Poliţiştii şi Brigada Antiteroristă a SRIau intervinit la un sediu de bancă din Sectorul 2 unde, prin apel la 112, a fost anunţat un dispozitiv exploziv.

"Astăzi, 3 martie, prin apel 112, reprezentantul unei bănci a anunţat că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuţie, în care o persoană afirma că la sediul unităţii bancare, din Sectorul 2, este un dispozitiv exploziv", precizează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, ai Brigăzii Rutiere, precum şi din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind luate măsuri din competenţă.

Încă șase suspecți de infectare cu Covid-19! Oamenii au intrat în contact cu bărbatul confirmat cu coronavirus... Gripa continuă să faca ravagii! Încă două persoane au murit. Numărul total al deceselor a urcat la 51...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x