Antena Căutare

Alertă în patru orașe din țară! România, în luptă cu virusul ucigaș din China

Virusul din China a declanşat alerta în patru oraşe din România. În Bucureşti, în Cluj-Napoca, Timişoara şi Constanţa au apărut pacienţi care se temeau că au fost infectaţi. S-au întors din China şi au cerut să fie testaţi. Din fericire, noul virus nu a fost confirmat. Însă, situaţia de alertă se menţine.

Managerul de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș spune că printre sutele de persoane care au mers la camera de garda în ultimele zile au fost și câțiva români întorși din China.

Inclusiv un bărbat trimis de cei de la aeroport. A fost consultat, i s-a recomandat să se izoleze la domiciliu și i s-a spus că dacă apar semne să se întoarce la spital.

În cazul celor care au mers la spital nu există nici indicii clinice, nici rezultate de laborator care să ridice vreo suspiciune legată de noul coronavirus

Niciunul nu fusese în Wuhan.

Braşov: Bărbat dat dispărut de şase zile, găsit mort într-un pârâu/ Sora bărbatului a anunţat că nu l-a mai putut contac... Povestea curierului fără mâini. Florin Burcea munceşte pentru a-și îngriji fetița de patru ani: "Când ajung acasă, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x