Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Este alertă într-o comună din Mureş! Un bărbat a fost ucis de o ursoaică! Polițiștii și vânătorii au fost îngroziți când l-au găsit - Video

Este alertă într-o comună din Mureş, după ce un bărbat care se afla la pescuit a fost ucis de o ursoaică. Victima a fost descoperită într-un lan de soia, după ce familia i-a reclamat dispariția.

Este alertă într-o comună din Mureş, după ce un bărbat care se afla la pescuit a fost ucis de o ursoaică. Victima a fost descoperită într-un lan de soia, după ce familia i-a reclamat dispariția.

Victima este un bărbat de 62 de ani, fost secretar al primăriei din satul Magherani. Cei care l-au găsit pe bărbat fără suflare au fost poliţiştii şi vânătorii, care au plecat pe urmele lui, după ce familia a anunţat că nu a mai ajuns acasă.

Polițiștii și vânătorii spun că bărbatul, care a fost sfâșiat de animalul sălbatic, nu a mai avut nicio şansă.

Acum, oamenii stau cu frică, mai ales că, spun ei, urşii intră în sat după bunul plac, le omoară animalele şi le distrug culturile. Autorităţile locale i-au avertizat pe săteni să aibă grijă ce zone frecventează.

Avertizarea autorităţilor a băgat şi mai mult spaima în localnicii comunei mureşene Coroisânmărtin.

Autorităţile locale, dar şi cei care deţin fondul de vânătoare din zonă susţin că au făcut numeroase sesizări, însă toate au rămas fără răspuns.

„Problema este că noi asociația și grupul care gestionează fondul de nenumărate ori am sesizat prin căile ierarhice, atât garda de mediu, gardă forestieră, cât și Ministerul Mediului. S-a făcut o vanătoare pentru a goni animalele pe câmp, astfel încât recoltele să nu fie distruse. Numai urși am văzut. Este o situație imposibilă” , a spus Benedek Imre, șeful grupului de vânătoare.

Habitatul natural nu mai este de ajuns pentru unele animale, mai ales din cauza defrişărilor masive, aşa că în această perioada, urșii își caută disperați hrană.

Urmăriți clipul de mai sus din „Observator”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro