Antena Căutare

Alexandru Cumpănașu a vorbit cu Klaus Iohannis! Legătura dintre această discuție și decizia de a candida la alegerile prezidențiale

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a dezvăluit, în premieră, că a avut o discuție telefonică cu Președintele Klaus Iohannis. Ce i-a transmis acesta despre cazul de la Caracal? Există vreo legătură între această convorbire și decizia lui Cumpănașu de a candida la viitoarele alegeri prezidențiale?

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a dezvăluit, în premieră, că a avut o discuție telefonică cu Președintele Klaus Iohannis. Ce i-a transmis acesta despre cazul de la Caracal? Există vreo legătură între această convorbire și decizia lui Cumpănașu de a candida la viitoarele alegeri prezidențiale?

„Am avut o singură discuție telefonică, la o săptămână după ce a început această nenorocire. L-am contactat pe Președinte. Desigur, dumnealui este foarte ocupat, în general, nu știu ce face, dar e foarte ocupat...N-am pus la îndoială acest fapt, mi-am folosit dreptul de petiționare, am trimis o petiție pe adresa Președinției. M-a sunat o domnișoară de acolo, să mă roage să discut cu un consilier. I-am spus că informațiile pe care le aveam nu le puteam da unui consilier, țineau de siguranța națională.

La o zi sau două, m-a sunat domnul Președinte Iohannis. (...) A fost o discuție foarte scurtă, de vreo zece minute, în care, efectiv, i-am cerut ajutorul. I-am comunicat, așa cum am comunicat și DIICOT-ului și Parchetului General, niște informații ce nici astăzi n-au ieșit la iveală, probabil vor ieși la un moment dat, când le voi da eu, căci băieții ăștia le țin foarte bine ascunse. Este vorba despre implicarea unor persoane din zona politică, dar și din zona structurilor de forță. Dumnealui mi-a transmis condoleanțe, iar eu i-am spus că, la momentul respectiv, familia și noi nu aveam nicio dovadă fără dubiu că este decedată și că nu își au rostul. M-a rugat să transmit familiei, să ajustez mesajul cum cred eu.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, vrea să candideze la prezidențiale: ”Fac apel la dvs. să strângem semnături!”

A fost o discuție politicoasă. La fiecare soliticitare pe care o aveam, îmi spunea că o va analiza. A analizat până astăzi, când, sincer, nu a mai făcut absolut nimic, nu am mai primit niciun semn”, a povestit Alexandru Cumpănașu.

Decizia unchiului Alexandrei Măceșanu de a strânge semnături pentru a candida la alegerile prezidențiale a fost primită cu ostilitate de mulți, acesta fiind acuzat că vrea să transforme tragedia unei familii într-un câștig personal.

CITEȘTE ȘI: Informații bombă în cazul Luizei. Numărul fetei, activ acum două zile! Cartela, localizată la Arad, unde s-ar afla fiii lui Dincă

„Am luat decizia ieri. Prima consultare am avut-o cu părinții Alexandrei. Le-am arătat zecile de mii de mesaje pe care le-am primit despre ce se întâmplă în întreaga țară, cu toate clanurile și încrengăturile astea. I-am întrebat ce părere au. Mi-au spus că nu consideră că afectez memoria fetei lor, pentru că ei o consideră în viață, mia-u spus că am fost alături de ei tot timpul și că acum vor fi și ei alături de mine”, a precizat Alexandru Cumpănașu.

CITEȘTE ȘI: Minciuni peste minciuni! Ce făceau, de fapt, copiii lui Dincă, în ziua răpirii Alexandrei Măceșanu?! Mărturia ce aruncă în aer cazul Caracal

Sursa: Antena 3

Tânără de 25 de ani, răpită și sechestrată în Timiș, pentru o căsătorie! Părinții disperați i-au alertat pe polițiști de... Copilă de 11 ani, bătută cu pumnii și picioarele de soția unui om de afaceri din Turda: „Nu se poate, cu pumnii! Cu pumn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x