Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, vrea să candideze la prezidențiale: ”Fac apel la dvs. să strângem semnături!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra de la Caracal dispărută la sfârșitul lunii iulie, intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din luna noiembrie. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra de la Caracal dispărută la sfârșitul lunii iulie, intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Astfel, în urmă cu puțin timp, Alexandru Cumpănașu a lansat un apel la oameni pentru a strânge semnăturile în acest sens.

Citește și: O nouă instituție ar putea apărea în România, în urma cazului de la Caracal. Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul

”Am dus o bătălie fără să mă gândesc nicio secundă la nimic altceva. În acest moment este o viaţă liniştită şi aşezată. A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniştea, să îmi pierd tot ceea ce astăzi îmi aduce confort şi dacă vreţi, ca oricărei familii linişte. Ei bine, eu vă întreb be dvs astăzi şi vreau să îmi răspundeţi cât se poate de sincer şi de direct. Trebuie să ştiu care este părerea dvs despre acest lucru. Este cazul astăzi să candidez la Preşedinţia României sau nu? Are România nevoie astăzi de un candidat la Preşedinţia României care să se lupte cu clanurile mafiote? Are România astăzi nevoie de un candidat care să se lupte cu mafia din fiecare judeţ?”, a spus Alexandru Cumpănaşu, într-un video postat pe pagina de Facebook.

De asemenea, el a declarat că deși este o misiune aproape imposibilă strângerea numărului necesar de semnături pentru a se înscrie în competiţia pentru un mandat la Cotroceni, el este dispus să încerce.

Citește și: Secretul pe care l-ar păstra autoritățile despre Alexandra Măceșanu! Cumpănașu, amenințări la adresa DIICOT! „Le dau o șansă să spună adevărul!”

”Pentru cei care consideră că da şi văd că sunt majoritatea, vreau să vă spun atât. Timpul este extrem de scurt şi este aproape imposibil, este o misiune care devine aproape imposibilă. (…) Pentru că văd că majoritatea dintre dumneavoastră spuneţi că este bine să fac lucrul acesta, aş vrea să mă conving că este ceea ce trebuie, motiv pentru care, în zilele care urmează, împreună cu dvs. am să fac acest exerciţiu. Am să încerc să văd în câteva zile câte semnături suntem în stare să strângem, câţi oameni sunt hotărâţi să lupte împotriva acestei cangrene sociale, câţi oameni vor o Românie fără clanuri şi pentru asta am nevoie să fiu convins, nu doar de sprijinul declarativ, ci de oamenii care se înhamă la aşa ceva”, a mai afirmat Cumpănaşu.

”Aşa că, fac un apel la dvs. să facem acest exerciţiu şi să luăm decizia împreună după aia. Pentru că dacă nu avem şansă trebuie să ştim de la început să nu putem să intrăm în bătălie. Nu din punct de vedere electoral, aici poporul român e cu totul alături de această cauză şi de noi. Nu, ci din punct de vedere logistic. Fac apel la fiecare dintre dvs, dintre cei care doresc să semneze aceste liste de semnături, să îmi lase numărul de telefon, pe adresa de e-mail personală. Şi vă vom contact fie eu, fie unul dintre colegii mei pentru a putea să ne deplasăm şi pentru a putea semna această listă”, a conchis Cumpănaşu, potrivit Mediafax.

Recomandari