Antena Căutare

Accident groaznic în județul Constanța, în urmă cu puțin timp! Patru persoane, RĂNITE! A intervenit ELICOPTERUL SMURD

Un alt accident teribil s-a produs în urmă cu puțin timp, în județul Constanța, în urma căreia patru persoane au fost rănite, fiind necesară și intervenția elicopterului SMURD.

Accident groaznic în județul Constanța, în urmă cu puțin timp! Patru persoane, RĂNITE! A intervenit ELICOPTERUL SMURD Galerie
| news.ro

Un alt accident teribil s-a produs în urmă cu puțin timp, în județul Constanța, în urma căreia patru persoane au fost rănite, fiind necesară și intervenția elicopterului SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri, pe DN 38, între localităţile Moviliţa şi Techirghiol a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR, o dubă şi un autoturism.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean, o autospecială de victime multiple şi elicopterul SMURD.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din cauza neanteţiei în conducere, autoturimul intrând în dubiţă care circula în aceeaşi direcţie de mers, iar dubiţa la rândul ei în TIR.

În evenimentul rutier au fost rănite patru persoane. Acestea erau conştiente şi au fost duse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Un grav accident de circulație a avut loc joi, la orele prânzului, pe DN39 la intersecția cu drumul comunal 6, care face legătura cu stațiunea Costinești. Trei persoane au fost grav rănite. Traficul este îngreunat pe DN39.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2018: Ce se întâmplă cu tichetele în august... Vlog din spațiu. Viața astronauților NASA la 49 de ani de la primul pas pe lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x