Antena Căutare

Amendă record încasată de un șofer teribilist, de 23 de ani! A fost urmărit de trei echipaje de poliție și a rămas și fără permis

Caz fără precedent în județul Vaslui, unde un tânăr de 23 de ani a încasat o amendă record pentru România, în valoare de 10.005 lei, după ce a încălcat legea în repetate rânduri. 

Caz fără precedent în județul Vaslui, unde un tânăr de 23 de ani a încasat o amendă record pentru România, în valoare de 10.005 lei, după ce a încălcat legea în repetate rânduri.

Tânărul de 23 de ani a depășit viteza legală cu 80 km/h, a refuzat să oprească la semnale polițiștilor și, mai mult de atât, a circulat cu o mașină care nu avea inspecția tehnică periodică și nici pneuri de iarnă.

Coșmarul acestuia a început după ce a fost prins rulând cu o viteză de 180 de kilometri pe oră pe drumul european E 581, între localitățile Bârlad și Crasna. A fost oprit de un echipaj de poliție, însă tânărul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Aceștia au apelat la ajutorul colegilor, însă tânărul n-a putut fi capturat. În cele din urmă, însă, el s-a predat când n-a mai avut scăpare, fiind prins pe un drum lăturalnic înfundat.

„Având în vedere circumstanțele și refuzul repetat de a opri la semnalele polițiștilor, conducătorul auto a fost imobilizat de agenți În urma verificărilor efectuate, bărbatul de 23 de ani nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță, conform Libertatea.

Tânărul a fost amendat cu suma de 10.005 lei, dar a rămas și fără permisul de conducere pentru 90 de zile și i-au ridicat certificatul și plăcuțele de înmatriculare până la remedierea deficiențelor.

Ți-ai pregătit mașina pentru iarnă? Piesele care se strică cel mai des când dă înghețul... Trusa de prim ajutor rămâne un obiect inutil în portbagajul celor mai mulţi şoferi români. Nu ştiu nici ce conţine, nici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x