Antena Căutare

Ca la noi, la nimeni! Amendă de 2.000 de lei pentru că a ieșit pe stradă să prindă porcul fără să aibă declarație: "Porcul a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația"

Nu există așa ceva!! O femeie din Satu Mare, comuna Pomi, a fost amendată de polițiștii locali pentru că a fost prinsă cu porcul pe stradă neavând declarație pe propria răspundere, scrie România TV.

Ca la noi, la nimeni! Amendă de 2.000 de lei  pentru că a ieșit pe stradă să prindă porcul fără să aibă declarație: "Porcul a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația" Galerie
Ca la noi, la nimeni! Amendă de 2.000 de lei pentru că a ieșit pe stradă să prindă porcul fără să aibă declarație: "Porcul a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația"

Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei. Imediat bărbatul acesteia a reacșionat: „Mulțumim pentru amenda data soției mele. Porcul din gospodărie a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația pe propria răspundere, încălcând astfel ordonanța militara"’, spune soțul sătmărencei.

Ca la noi, la nimeni! Amendă de 2.000 de lei  pentru că a ieșit pe stradă să prindă porcul fără să aibă declarație: "Porcul a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația"

Salarii plătite de Guvern! Cum va veni statul în ajutorul companiilor afectate de pandemia de coronavirus, după 15 mai

242 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat, în data de 28 aprilie, misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

Ministrul Sănătăţii, atenționare pentru întreaga țară! Ce se poate întâmpla, dacă românii ies din case, de 1 mai! „Este un weekend de foc”

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de marți, 28 aprilie, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 76.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

Ar putea apărea 7 milioane de sarcini nedorite din cauza restricțiilor. Se dublează cazurile de incest, mutilare și violență pe seama carantinei

De asemenea, 32 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

Sursa: România TV

Cât poate trăi coronavirusul în părul tău! Ar trebui să îl speli după fiecare ieșire din casă? Explicațiile specialiștil... A fost stabilit! Când vor avea loc examenele la Medicină şi Farmacie din România! Cum se vor da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x