Antena Căutare

Ca la noi, la nimeni! Amendă de 15.000 de lei pentru un bătrân care a ieșit să își adune oile. ”Nu avea declarația pe propria răspundere, nereprezentând un motiv întemeiat”

Un bătrân a ieșit să-și adune oile, pentru că i-au scăpat din țarc, însă fără să aibă declaratie pe propria răspundere asupra lui, motiv pentru care a fost amendat cu 15.000 de lei.

Ca la noi, la nimeni! Amendă de 15.000 de lei pentru un bătrân care a ieșit să își adune oile. ”Nu avea declarația pe propria răspundere, nereprezentând un motiv întemeiat” Galerie
Amenda pentru un bătrân care a ieșit să își adune oile scăpate din țarc | Hepta

Un bătrân din Județul Prahova a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că a ieșit să își adune oile scăpate din țarc fără să aibă declaratie pe propria răspundere asupra lui.

Bătrânul din Dobrota, comuna Gornet-Cricov, județul Prahova, are opt oi, care au reușit să scape din curte. Bărbatul a ieșit în grabă după ele pentru a le aduce înapoi acasă, dar a fost reclamat de un vecin.

Ca la noi, la nimeni! Amendă de 2.000 de lei pentru că a ieșit pe stradă să prindă porcul fără să aibă declarație: "Porcul a fugit pe strada și soția mea nu a apucat sa facă declarația"

Polițistul care s-a prezentat l-a amendat pe bătrân cu 15.000 lei pentru că: ”A fost depistat în comuna Gornet-Cricov, sat Dobrota, pe domeniul public, fiind în apropierea terenurilor extravilane din sat. Acesta nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere, pentru a părăsi domiciliul, mentionând că a părăsit domiciliul pentru a ieși la păscut cu oile, fără a fi angajat, acesta nereprezentând un motiv întemeiat.”

Ca la noi, la nimeni! Amendă de 15.000 de lei pentru un bătrân care a ieșit să își adune oile. ”Nu avea declarația pe propria răspundere, nereprezentând un motiv întemeiat”

Amenda

observatorulph.ro

Nepoata bătrânului spune că vor contesta amenda în instanță deoarece este imposibil ca bunicul ei să o plătescă dintr-o pensie de 700 lei.

Ar putea apărea 7 milioane de sarcini nedorite din cauza restricțiilor. Se dublează cazurile de incest, mutilare și violență pe seama carantinei​

Dintr-o pensie de doar 700 de lei, bătrânul va avea nevoie de aproape un an pentru a achita jumătate din valoarea ei, în termen de 15 zile, timp în care nu va putea să se întrețină.

Meteo weekend, 2-3 mai 2020. Temperaturi ridicate și ploi slabe în aproape toată țara... Mesajul lui Marcel Vela pentru români de 1 Mai: "Am văzut în vama veche un răsărit superb, dar era un răsărit singu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x