Antena Căutare

Meteo weekend, 2-3 mai 2020. Temperaturi ridicate și ploi slabe în aproape toată țara

Meteo weekend, 2-3 mai 2020. Vremea se mai încălzeşte în acest weekend, după care se va răci. Astfel, valorile termice se vor situa sub cele normale pentru perioada calendaristică în care ne aflăm.

Meteo weekend, 2-3 mai 2020. Temperaturi ridicate și ploi slabe în aproape toată țara
Meteo weekend, 2-3 mai 2020. Temepraturi ridicate și soare în apropae toată țara

Meteo weekend, 2-3 mai 2020, SÂMBĂTĂ

Maximele vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade Celsius. Cerul va fi variabil şi mai sunt prognozate ploi în vest, centru şi nord iar vântul va avea intensificări locale în aceste zone, potrivit Mediafax.

Meteo weekend, 2-3 mai 2020, SÂMBĂTĂ NOAPTEA

La noapte cerul va fi variabil iar în vest, centru şi nord mai sunt posibile ploi slabe. În zonele joase din sudul ţării sunt condiţii de ceaţă pe parcursul nopţii şi spre dimineaţă. Minimele termice vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade.

Meteo 1 mai 2020. Vreme rea vine în România cu ploi, descărcări electrice, vijelii și grindină

Meteo weekend, 2-3 mai 2020, DUMINICĂ

Mâine, valorile termice vor continua să crească iar vremea devine mai caldă decât normalul perioadei în majoritatea zonelor.

Maximele vor ajunge la 21 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade. Cerul va fi variabil, va mai ploua slab în vest, nord-vest şi centru. Dimineaţa şi noaptea, în estul ţării, vor fi condiţii de ceaţă.

Horoscop 1 mai 2020. Distracție și surprize în dragoste! O zodie trebuie să fie foarte atentă la un eveniment care se va petrece

Meteo weekend, 2-3 mai 2020, BUCUREȘTI

Temperaturile cresc şi în Capitală în acest week-end, iar cerul va fi variabil mai mult senin. Astăzi maxima va fi de 14 grade, iar mâine va ajunge la 18 grade Celsius. Vântul va sufla slab şi moderat, iar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. Luni, vremea va fi mai caldă, cu o maximă de 22 de grade şi cer variabil. Seara şi noapte vor fi condiţii de ploaie slabă.

Meteo weekend, 2-3 mai 2020, MUNTE

Horoscop weekend, 2-3 mai 2020. Surprizele se țin lanț, ascultă sfaturile noastre pentru a avea parte de cele mai frumoase întâmplări

În zonele montane mai sunt condiţii de precipitaţii mixte, mai ales în Carpaţii Meridionali. Vântul va sufla cu intensificări la altitudine. Temperaturile maxime vor creşte de la o zi la alta. Astăzi maximele vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, iar mâine vor ajunge la 19 grade Celsius.

Meteo săptămâna viitoare, 4-10 mai 2020

Săptămâna viitoare vremea va continua să se încălzească, atsfel încât maximele termice vor ajunge la 24 de grade Celsius, iar minima va fi de 5 grade. Cerul va fi noros în regiunile intracarpatice şi la munte unde sunt posibile ploi slabe. Vântul va avea intensificări la munte, în vest şi sud.

Video | Bucurie până la lacrimi! "Taaaati, ai veeniittt!!" Reația unei fetițe din România când și-a văzut tat... Ca la noi, la nimeni! Amendă de 15.000 de lei pentru un bătrân care a ieșit să își adune oile. ”Nu avea declarația pe pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x