Antena Căutare

Amenzi pentru nerespectarea ordonanțelor militare: Au depășit 8 MILIOANE lei

Autoritățile din Constanța au aplicat amenzi în valoare de 8.067.158 lei de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare.

Amenzi pentru nerespectarea ordonanțelor militare: Au depășit 8 MILIOANE lei
Amenzi pentru nerespectarea ordonanțelor militare: Au depășit 8 MILIOANE lei

Forţele de ordine din Constanța au aplicat de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare 6.329 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 8.067.158 lei, dintre care 445 de amenzi, în valoare de 979.500 lei, au fost date în ultimele 24 de ore, informează un comunicat de presă transmis marţi seara de Prefectura Constanţa.

Astfel, în ultimele 24 de ore, 868 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi 75 de entităţi economice au fost verificate de 396 de reprezentanţi ai forţelor de ordine.

Măștile de protecție, obligatorii într-un nou județ, de astăzi! Autoritățile locale, alarmate de numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus​

Pentru verificarea măsurilor impuse prin ordonanţele militare, au fost mobilizaţi 1.080 de poliţişti, jandarmi, militari şi lucrători ai Gărzi de Coastă.

În ceea ce priveşte situaţia actualizată legată de COVID-19, în judeţul Constanţa sunt 63 de persoane vindecate, 777 de persoane în carantină şi 809 în izolare la domiciliu.

Românii nu respectă regulile. Număr record de amenzi într-o singură zi​

Previziuni sumbre privind epidemia de coronavirus. Distanțarea ar putea să dureze până în 2022: ”În caz contrar, ar pute... Patriarhia Română, răspuns dur după mesajul lui Klaus Iohannis: „Nu Biserica ia deciziile, ea doar le respectă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x