Antena Căutare

Ana Maria și Alex au luat coronavirus din vacanță: "Luați în serios pandemia. Nu e de glumă, trăim pe pielea noastră!"

Ana Maria și Alex sunt doi tineri din Mangalia. El a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Ea încă așteaptă rezultatul testului Covid-19. Cei doi au fost plecați în vacanță, iar la întoarcerea în țară s-au izolat. După câteva zile, Alex s-a simțit foarte rău și a mers la spital. Virusul s-a confirmat. Postarea Anei pe Facebook trage un semnal de alarmă pentru toți cei care cred că nu pot păți nimic.

Ana Maria și Alex au luat coronavirus din vacanță: "Luați în serios pandemia. Nu e de glumă, trăim pe pielea noastră!"
Ana Maria și Alex s-ar fi infectat cu Covid-19 în străinătate | Facebook

Ana Maria a luat decizia de a împărtăși public ceea ce au trăit ea și soțul ei, care a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Ambii se află acum în spital, la Constanța.

Citește și: Oficial, nu doar vârstnicii sunt în pericol! Avertisment dur lansat de șeful OMS: "Tinerilor, nu sunteți invincibili în fața Covid-19!"

"Nu îmi sta in fire sa las postări cu texte kilometrice, dar azi am simțit ca este cazul sa trag un semnal de alarma celor care nu iau in serios acest virus.
Pe data de 14 Martie am ajuns acasă, din vacanța și am hotărât sa ne autoizolam. Am ținut legătura cu medicul de familie in toate aceste zile. Marți , Alex (soțul meu) a început sa aibă febra și o tuse seaca ușoară.Miercuri seara a intervenit și o durere de cap , ceea ce l-a făcut sa sune la ambulantă , sub îndemnul medicului de familie. A fost dus la Spitalul de boli infecțioase din Constanta.Joi l-au anunțat ca este pozitiv la coronavirus.

Eu am rămas acasă, urmând ca aseară, sa apăra și la mine simptome asemănătoare cu ale lui Alex (febra ușoară și durere de oase , însoțite de o respiratie puțin greoaie). Acum sunt in același spital cu Alex și aștept rezultatul testului care va fi pozitiv (evident).
Partea cea mai importantă și care ne bucura enorm este ca nu am intrat in contact cu nimeni, nu am părăsit domiciliul.

Stați acasă, Covid-19 nu este o glumă!

Acestea fiind spuse , STAȚI ACASĂ , nu este o gluma. Va spunem pentru ca o simțim pe propria piele. La spital, eu stau izolata, intr-o camera din secția de Pediatrie, deoarece nu mai sunt saloane libere.
Ideea acestui mesaj este sa înțelegeți ca trebuie sa va protejați atât pe voi cât și pe ceilalți. Virusul s-a lipit de noi atât de ușor și fără sa ne dam seama.
Deși am fost in vacanța , înconjurați de multe persoane, nu am avut nici un moment senzația ca am făcut ceva greșit , care ne-ar putea afecta sănătatea. Ne-am protejat pe cât posibil , ne -am spălat și dezinfectat mâinile foarte des, am stat departe de oamenii “suspecți” din punctul nostru de vedere dar se pare ca a fost in zadar. Virusul acesta e foarte puternic și rezistent.

Va spunem încă o data și cu toată sinceritatea, NU AM LUAT CONTACT CU NIMENI", a povestit tânăra pe contul său de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce se întâmplă cu pensiile, salariile și ajutoarele de șomaj, în perioada următoare? Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, ... „Se va ajunge la un milion de șomeri”. Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, despre efectele crizei de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x