Antena Căutare

Șefa Spitalul din Vaslui, în stare gravă, aproape de comă, după 10 zile de izolare. Fiul ei, în grupul adolescenților aduși de ISU de la mare

Șefa Spitalul din Vaslui a fost transferată la Institutul Matei Balș din Capitală, în stare gravă, aproape de comă, după ce a stat zece zile de izolare. Fiul femeii a fost pe litoral, într-un grup de tineri din care mai mulți au fost confirmați cu coronavirus.

Șefa Spitalul din Vaslui, în stare gravă, aproape de comă, după 10 zile de izolare. Fiul ei, în grupul adolescenților aduși de ISU de la mare
Șefa Spitalul din Vaslui, în stare gravă, aproape de comă, după 10 zile de izolare | Realitatea de Vaslui

Managerul spitalului judeţean din Vaslui este în stare critică şi va fi transferat în Bucureşti. După ce a stat în izolare timp de 10 zile, suspectă de infectare cu coronavirus, Ana Rinder a fost adusă la spital aproape în comă. Investigaţiile au arătat că femeia are mai multe leziuni şi a fost transportată şi internată la spitalul Matei Balş.

Citește și:

Tinere confirmate cu COVID-19, petrecere cu 30 de prieteni pe plajă, la Costinești. Mulți dintre ei au acum simptome: „Au venit beți de prin stațiuni și au început să țipe”

Managerul Spitalului din Iași și-a pierdut mirosul, iar starea ei s-a agravat

Cât timp a stat in izolare, Ana Rinder nu a avut niciun simptom. Şi fiul acesteia în vârstă de 17 ani a ajuns la spital după ce a început să se simtă rău. Managerul mersese la Costineşti pentru a-şi aduce fiul acasă. Adolescentul participase la o petrecere pe litoral unde mai mulţi tineri, inclusiv iubita acestuia, erau suspecţi şi ulterior au fost confirmaţi cu SARS-COV 2.

Zece dintre adolescenţii din Vaslui, aduşi de pe litoral, testaţi pozitiv

Zece adolescenţi dintre primii 17 aduşi de pe litoral cu autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au fost depistaţi cu noul coronavirus în urma testelor efectuate la Spitalul de Urgenţă ''Elena Beldiman'' Bârlad, unde au fost internaţi.

Citește și:

„Bunicul meu, lăsat să moară!” Un tânăr încearcă cu disperare să își salveze bunicul, bolnav de COVID, blocat într-un azil devenit focar

Potrivit conducerii DSP, se aşteaptă rezultatele testelor pentru alţi 12 adolescenţi care au intrat în contact cu o tânără depistată cu noul coronavirus.

Tinerii, printre care și fiul managerului Spitalului din Vaslui, ar fi participat la o petrecere de majorat, după care au plecat la mare, printre ei aflându-se o adolescentă care s-a testat pentru a vedea dacă este infectată cu SARS-CoV 2 deoarece prezenta simptome specifice, dar nu a aşteptat rezultatul testului, acesta ieşind pozitiv.

Război pe străzi, duminică noapte! Două grupuri s-au bătut cu bâte și pietre. Ce au descoperit poliștiștii despre tineri... Ce se va întâmpla în România, după 16 august, data la care va expira starea de alertă. Nelu Tătaru, declarație de ultim ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x