Antena Căutare

ANAF a trimis mii de ”scrisori de felicitare” mirilor. Sute de cupluri și-au înlocuit luna de miere cu amenzi de zeci de mii de lei

Avem primul bilanţ al operaţiunii "Fiscul la nuntă". Inspectorii au trimis peste o mie de scrisori cuplurilor proaspăt căsătorite. Două sute dintre ele le-au şi răspuns. Astfel, ANAF a început deja să împartă amenzi. .

Avem primul bilanţ al operaţiunii "Fiscul la nuntă". Inspectorii au trimis peste o mie de scrisori cuplurilor proaspăt căsătorite. Două sute dintre ele le-au şi răspuns. Astfel, ANAF a început deja să împartă amenzi. I-au identificat pe cântăreţii şi fotografii evazionişti, despre care spun că trebuie să plească statului peste 10 milioane de lei.

„De bună voie şi nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe Tonciu Mircea Gabriel?”

Odată cu acest DA, mirii sunt datori Fiscului. O simplă notificare scrisă îi obligă să declare câţi bani au cheltuit pe servicii în ziua fericitului eveniment. Iar ANAF a trimis deja peste 1300 de notificări cuplurilor proaspăt căsătorite.

Mirii sunt informaţi că trebuie să dea toate detaliile despre organizatorul nunţii, restaurantul în care a avut loc petrecerea, formaţia care a cântat, dar şi despre fotograf. Toate datele vor fi completate într-o declaraţie pe proprie răspundere. Iar cine ignoră notificarea riscă amenzi curpinse între două mii şi cinci mii de lei.

Surse neoficiale din ANAF au declarat pentru reporterii Observator că doar 200 de declaraţii pe proprie răspundere au fost completate şi trimise, până acum. După ce a strâns toate informaţiile de la miri, Fiscul a trimis 47 de decizii de impunere 47 de decizii de impunere pentru artişti. Prejudiciul calculat depăşeşte 10 milioane de lei.

Urmează un nou val de scumpiri. Ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor și carburanților, în următoarea perioadă... Sistemul sanitar din România a mai făcut o victimă! Tânărul ars în explozia din Piatra Neamț a murit. Astăzi era ziua lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x