Antena Căutare

Caz ȘOCANT! ANCHETĂ la Spitalul Câmpina! Trupul unui prematur, incinerat fără necropsie

O anchetă a fost deschisă la Spitalul Municipal Câmpina, după ce conducerea instituției a sesizat Parchetul, deoarece trupul unui prematur a fost incinerat fără a se fi efectuat o necropsie.

O anchetă a fost deschisă la Spitalul Municipal Câmpina, după ce conducerea instituției a sesizat Parchetul, deoarece trupul unui prematur a fost incinerat fără a se fi efectuat o necropsie.

Spitalul Municipal Câmpina a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina în cazul unui copil născut prematur, care a murit la câteva ore de la naştere, fiind incinerat în scurt timp. Sesizarea s-a făcut în condiţiile în care în documente au fost constatate mai multe neconcordanţe.

Managerul Spitalului Municipal din Câmpina, medicul Călin Tiu, a declarat pentru News.ro că în urma verificării documentelor încheiate în acest caz, a sesizat nişte „aparent banale nepotriviri” în legătură cu orele la care s-au produs diverse manevre medicale.

„Dacă orele din foaie nu sunt în regulă, am considerat că există dubii şi în privinţa actului medical şi de aceea am sesizat Parchetul” a spus Călin Tiu.

Incinerarea s-a făcut fără a exista o necropsie care să certifice cauza decesului.

Procurorii au ridicat deja documentele de la Spitalul Munciipal din Câmpina şi au făcut audieri în acest caz, iar ancheta este în desfăşurare. La spital se desfășoară și o anchetă internă.

Accident CUMPLIT în Constanța! Două mașini s-au făcut PRAF! Un copil de 5 ani a fost implicat... Referendum familie. Cele mai noi date despre prezența la vot! Secții de votare la care nu s-a prezentat niciun român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x