Antena Căutare

Ancheta la Politia Capitalei, dupa ce un agent si-a impuscat colegul de doua ori. Din greseala!

Este ancheta la Politia Capitalei, dupa ce un agent a fost impuscat de doua ori de un alt politist. Barbatul a ajuns la spital cu rani de glont in coapsa stanga si in zona inghinala. Acum anchetatorii trebuie sa afle cum a fost posibil ca un politist cu peste zece ani de experinta sa apese din greseala pe tragaci. Si nu o data, ci de doua ori. De pe patul de spital, victima spune ca se simte mai bine.

Politistul de 32 de ani a scapat ca prin minune, dupa ce a fost impuscat de doua ori. Incidentul s-a petrecut la schimbarea turei de noapte, in Sectia 11 de Politie. Agentii care se intorceau din patrulare urmau sa predea armamentul din dotare. Ceva nu a mers, insa, cum trebuie. In camera plina cu politisti, unui agent i s-a descarcat pistolul Carpati. De doua ori!

Primul glont a lovit pardoseala si a ricosat in coapsa stanga a unui alt politist. Intr-o fractiune de secunda s-a tras al doilea proiectil, care l-a lovit pe agent in scrot.

Barbatul a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca, direct in sala de operatie.

Focurile de arma trase in Sectia 11 sunt considerate accident de munca. Anchetatorii trebuie sa afle daca politistii au respectat procedura. Si daca agentul s-a asigurat ca nu are glont pe teava.

Cei doi politisti sunt angajati MAI de peste 10 ani. Erau obisnuiti cu armele si mai ales cu pistolul Carpati, arma din dotare. Politistii care urmau sa intre in tura si au fost martori la incident au fost audiati. Primul care a raspuns la intrebarile anchetatorilor a fost agentul care si-a impuscat colegul.

Dupa incidentul de la Sectia 11, conducerea Politiei Capitalei a cerut reluarea instructiei pentru folosirea armamentului din dotare cu toti angajatii care au arma.

Arad: O familie a castigat in instanta intreaga suprafata a unui sat... Doar in Romania! Muncitorii care lucreaza la reabilitarea blocurilor din Capitala fac comert cu materialele de construct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x