Antena Căutare

Andrei Gheorghe a murit! Copiii jurnalistului sunt în stare de șoc. Cei trei au mers la IML pentru a ridica sicriul cu trupul neînsuflețit

Vestea că Andrei Gheorghe s-a prăpădit singur în propria casă a lovit ca un trăznet, inclusiv familia jurnalistului. Andrei Gheorghe a lăsat un mare gol în urmă prin dispariţia sa. Deşi era divorţat de câţiva ani, reputatul om de radio şi televiziune era foarte apropiat de fosta soție, dar mai ales de fiii săi. 

Vestea că Andrei Gheorghe a murit singur în propria casă a lovit ca un trăznet, inclusiv familia jurnalistului. Andrei Gheorghe a lăsat un mare gol în urmă prin dispariţia sa. Deşi era divorţat de câţiva ani, reputatul om de radio şi televiziune era foarte apropiat de fosta soție, dar mai ales de fiii săi.

Copiii prezentatorului de radio și televiziune, Andrei Gheorghe, sunt în stare de șoc după moartea tatălui lor. Astăzi, Anastasia, fiica biologică şi cei doi copii vitregi, dar şi mama jurnalistului au mers împreună la Institutul de Medicină Legală pentru a ridica sicriul cu trupul neînsufleţit al jurnalistului.

Copiii lui Andrei Gheorghe, alături de mama sa, se vor ocupa de cele necesare înmormântării, însă nu există deocamdată înformații cu privire la locul unde Andrei Gheorghe se va odihni pentru totdeauna. Acesta ar putea fi dus la Constanța, acolo unde a copilărit, notează Antena Stars.

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DE LA ANM: România va fi lovită de un nou val cumplit de ger. Închiderea școlilor, printre primele m... Medicii au strâns UN MILION de LEI! Secția unui spital DE STAT din Capitală a fost renovată din donaţiile pacienţilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x