Antena Căutare

Durere fără margini pentru Andrei. Tânărul care a ars de viu în mașină venise acasă din străinătate: "Copil drag și bun. Te pupă mami!"

Andrei avea 25 de ani și venise acasă, la familia rămasă în România. Își încercase norocul în străinătate, dar moartea avea să vină într-un tragic. A ars de viu după ce s-a izbit violent cu mașina de un copac. Autoturismul a luat foc, iar pompierii i-au găsit trupul carbonizat.

Andrei avea 25 de ani și venise acasă, în Botoșani, la familia rămasă în România. Își încercase norocul în străinătate, dar moartea avea să vină într-un tragic. A ars de viu după ce s-a izbit violent cu mașina de un copac. Autoturismul a luat foc, iar pompierii i-au găsit trupul carbonizat.

Pe contul de Facebook al bărbatului, de la aflarea veștii, curg mesajele de condoleanțe. Pentru cei care l-au cunoscut, moartea acestuia este un șoc, scrie publicația locală botosaneanul.ro.

” Odihneste-te în pace prieten drag. Ai plecat dintre noi dar în gandul și în inima noastra vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te așeze de-a dreapta Lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei și pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu să te odihneasca în pace!” a scris Gabi Alina.

Durere fără margini pentru Andrei. Tânărul care a ars de viu în mașină venise acasă din străinătate: "Copil drag și bun. Te pupă mami!"

”Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Sincere condoleanţe,Dumnezeu să te ierte!” a postat o altă tânără.

”Când o fiinta apropiata noua pleaca pentru totdeauna atunci ne dam seama cu durere in suflet ca suntem niste bieti muritori.Dumnezeu sa-l odihneasca,iar voua sa va dea taria sa treceti prin aceasta grea incercare!! Dumnezeu sa te ierte Cumatru!” este un alt mesaj.

”Matei Andrei, copil drag si bun ai devenit un inger. Dumnezeu sa te odihneasca in pace,intr-un loc plin de lumină alături de toți îngerii lui.Condoleanțe familiei.Te pupă" mami "(asa cum imi spuneai tu.)” a transmis Carmen.

Durere fără margini pentru Andrei. Tânărul care a ars de viu în mașină venise acasă din străinătate: "Copil drag și bun. Te pupă mami!"

Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului. Din primele cercetări, polițiștii au două variante. Una ar fi că bărbatul a adormit la volan iar a doua că i s-ar fi făcut rău.

Mesaje de Paște Fericit! Urări, sms-uri și felicitări cu ”Hristos a Înviat” pe care să le trimiți... Imagini istorice, în direct, de la Ierusalim: Cum se aprinde Lumina Sfântă care ajunge diseară în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x