Antena Căutare

Andrei Ștefănescu și-a sărbătorit fiul. Cum arată micuțul și ce detaliu observat de mulți a ieșit în evidență în imagini

Prezentatorul de la Xtra Night Show, Andrei Ștefănescu și-a sărbătorit astăzi fiul. Câți ani împlinește micuțul Ayan și ce mesaj emoționant a transmis tatăl său în mediul online.

Colaj Andrei Ștefănescu și Ayan Galerie
Andrei Ștefănescu și-a sărbătorit fiul. Cum arată micuțul și ce detaliu observat de mulți a ieșit în evidență în poză | Antena 1, Instagram

Andrei Ștefănescu este cel mai fericit tătic, mai ales cu ocazia împlinirii a 7 ani a micuțului său băiat, Ayan. Ziua de sărbătoare a venit la pachet cu momente emoționante în familia lui, iar bărbatul a decis să împărtășească cu urmăritorii săi de pe Instagram mai multe imagini și câteva gânduri cu această ocazie.

Iată ce a transmis bărbatul în mediul online cu ocazia onomasticii fiului său, Ayan.

Citește și: Ce mai face și cum mai arată Sylvia Sîrbu, prima soție a lui Andrei Ștefănescu. Ce a declarat despre starea ei de sănătate

Fiul lui Andrei Ștefănescu a împlinit vârsta de 7 ani

Data de 25 februarie a rămas pentru Andrei Ștefănescu o zi specială în calendar din momentul în care fiul său s-a născut, iar de atunci, în fiecare an o sărbătorește și se bucură la maxim de această ocazie.

Pentru că întotdeauna au avut o relație specială, Andrei Ștefănescu a ținut să marcheze și de această dată ziua într-un mod inedit, transmițând un mesaj chiar și în mediul online pentru ca urmăritorii săi să se poată bucura odată cu mândrul tătic.

Prezentatorul de la Xtra Night Show, nu se ascunde de ochii lumii și postează ori de câte ori are ocazia imagini cu fiul său, însă nu multă lume știe cum arată frumosul și micuțul Ayan.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat în spital din cauza unor probleme de sănătate

De această dată, Andrei a lansat mai multe fotografii cu el și cu băiatul lui alături de un mesaj care i-a emoționat pe internauți:

„Sufletul meu... inima mea... băiatul meu frumos, iubit și iubitor... La mulți ani binecuvântați, minunea mea de băiat ❤❤❤” este descrierea pe care a ales-o prezentatorul TV pentru postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Iată cum arată băiatul lui Andrei Ștefănescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauții nu au stat mult pe gânduri și au început să comenteze la postare, observând un detaliu care a ieșit în evidență în toate cele 5 imagini postate în carusel.

Faptul că Ayan este de o frumusețe aparte și că îi seamănă atât de bine tatălui său, i-a uimit pe utilizatorii platformei Instagram în adevăratul sens al cuvântului. Așa cum au spus mulți dintre internauți, trăsăturile micuțului sunt atât de speciale, iar asemănarea dintre cei doi este chiar izbitoare.

Totodată, comentariile cu urări speciale pentru micuț sunt într-un număr foarte mare, o parte dintre vedetele de la noi din țară făcându-și timp pentru a-i ura lui Ayan tot binele din lume:

„La mulți ani frumoși și sănătoși pentru Prințul Ayan. Să devină mai celebru și mai bogat decât Tati❤️❤️❤️” a transmis Kamara.

„La mulți ani la băiatul frumos!!!♥️ să fie sănătos și să aibă vise mari!!!” a fost urarea făcută de Ruby

Printre cei care i-au mai urat „la mulți ani” lui Ayan se află și Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu, Paula Chirilă, dar și mulți alții.

„Îmi place ce văd enorm” , „Să aibă parte de tot ce e mai frumos!” sunt doar unele dintre comentariile frumoase.

Citește și: Ce datorie colosală avea Mioara Roman. I s-a pus inclusiv poprire pe pensie! Ce se întâmplă cu banii, după deces

Ce mesaj a transmis Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, chiar în ziua în care a murit Mioara Roman... Scriitor din Deva, reclamat de un vecin la Asociația de proprietari pentru că are prea multe cărți. Ce a declarat Daniel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x