Căutare Live

Se dau bani de la stat. Cine sunt persoanele care vor primi un stimulent de 2.500 de lei în următoarea perioadă

Angajații din sistemul sanitar aflați în prima linie în lupta cu noul coronavirus vor primi, în curând, stimulentul de risc aferent lunii aprilie, în valoare de 2.500 de lei brut. 

Se dau bani de la stat. Cine sunt persoanele care vor primi un stimulent de 2.500 de lei în următoarea perioadă

Potrivit anunțului făcut de reprezentanți ai Ministerului Sănătății, peste 44 de mii de angajați din sistemul sanitar vor primi un stimulent de risc după ce au îngrijit bolnavi de coronavirus.

Astfel, pentru luna aprilie 2020, 14.355 de angajați din cadrul unităților de primiri urgențe, serviciilor de ambulanță, direcțiilor de sănătate publică, dar și rezidenți vor beneficia de o suplimentare a veniturilor cu 2.500 lei brut, potrivit HotNews.ro.

Doctorul Virgil Musta, avertisment! Când va veni al doilea val de COVID-19 în România! „Atât va dura! Acești oameni trebuie să fie cei mai precauți”

Sumele, în valoare de 33.053.000 lei, vor fi alocate de la bugetul de stat pentru ca unitățile să poată efectua cât mai rapid plățile. Sumele vor fi recuperate, mai apoi, în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene.

De asemenea, în cadrul sistemului sanitar, alți 29.719 angajați din spitale, centre de dializă, laboratoare, unități sanitare de urgență și de transport sanitar aflate în contract direct cu casele de asigurări de sănătate vor primi stimulentul de risc aferent lunii aprilie din Fondul Unic de Asigurări Sociale de Sănătate. Sumele alocate de către CNAS sunt în valoare de peste 74 000 000 lei și vor fi, de asemenea, recuperate în cadrul proiectului cu finanțare europeană.

Admitere online, la SNSPA, anul acesta! Ce vor trebui să facă viitorii studenți. Rectorul: „Trebuie să ne adaptăm”

"Ministerul Sănătății a primit ultimele liste finale cu personalul din linia întâi care beneficiază de acest stimulent inclusiv vineri, în 15 mai. Ne-am confruntat cu multe reveniri sau, în unele cazuri, într-o primă fază chiar cu reticența managementului unităților de asumare a acestor liste. Eu sper ca acum lucrurile să fie clare și fondurile pentru luna mai să poată ajunge mai repede la oamenii care au muncit din greu perioada aceasta și care merită din plin această recunoaștere a efortului depus în beneficiul pacienților. Am cerut ca plățile să fie realizate cât mai rapid, în următoarea perioadă", a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Nunțile și botezurile din România, date peste cap! Numărul persoanelor care pot participa a fost redus, din nou!... Când vine nota de plată pentru ”euforia” din weekend. Alexandru Rafila, noi declarații: ”În șapte zile vom afla dacă ave...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri