Antena Căutare

Anunțul APOCALITIC al meteorologilor făcut în urmă cu puțin timp, Ce se întâmplă în următoarele zile în România: „E ANORMAL!”

Temperaturi de primăvară la sfârşitul lunii ianuarie! Cât mai ţine vreme anormală pentru această perioadă. Meteorologii susțin că temperaturile vor rămâne ridicate următoarele zile.

Potrivit specialiștilor, temperaturile înregistrate în aceste zile pe întreg teritoriul țării sunt anormale și reprezintă un adevărat pericol pentru sănătatea oamenilor, care sunt predispuși la boli sezoniere în mod constant.

Temperaturi anormal de calde în ianuarie

Se pare că temperaturile vor continua să fie calde și în următoarele zile, meteorlogii recunoscând că este o situație mai puțin obișnuită: „Temperaturile înregistrate în această perioadă a anului sunt anormal de calde. În prima lună a anului ar fi trebuit să avem parte de o iarnă veritabilă, dar în aceste zile avem senzația că este mai degrabă primăvară”, au spus specialiștii.

BACALAUREAT 2018. Au început înscrierile pentru susținerea probelor orale... VREMEA 31 ianuarie. Temperaturi ridicate în toată România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x