Antena Căutare

Anunțul de ULTIMĂ ORĂ! E COD PORTOCALIU de CANICULĂ! Autoritățile anunță că se temperaturile din termometre vor urca până la 40-42 de grade Celsius

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare pentru românii care călătoresc în Spania, întrucât Andaluzia se află sub cod portocaliu de caniculă. 

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare pentru românii care călătoresc în Spania, întrucât Andaluzia se află sub cod portocaliu de caniculă.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Agenţia Meteorologică de Stat spaniolă – AEMET menţine avertizarea de temperaturi ridicate pentru provinciile Sevilla şi Córdoba din Andaluzia, cu temperaturi ridicate de 40-42 grade Celsius.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Sevilla la : +34954233243, +34954230947, +34954624053, +34954624070, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Consulatului General al României la Sevilla: +648212169.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internethttp://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/ES-Spania.html,http://sevilla.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Maşina cu numere anti-PSD a fost scoasă la vânzare. Preţul uriaş pe care îl cere proprietarul... Caz halucinant! Motivul pentru care un bărbat din Mehedinți a trăit cu trupul neînsuflețit al tatălui mai bine de jumăta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x