Antena Căutare

Anunțul făcut de fratele Mădălinei Manole! Marian, printre lacrimi: „Mama si-a dat sufletul la mine în braţe. O ţineam la piept şi ea mă strângea de mână”

După o luptă de doi ani cu cancerul şi suferinţa provocată de sinuciderea fiicei ei, mama Mădălinei Manole s-a stins într-un spital din Ploieşti, răpusă de boala cumplită.

După o luptă de doi ani cu cancerul şi suferinţa provocată de sinuciderea fiicei ei, mama Mădălinei Manole s-a stins într-un spital din Ploieşti, răpusă de boala cumplită.

Nu s-a împăcat cu gândul că Mădălina ar fi putut să-şi ia singură viaţa. Eugenia Manole a avut o ultimă dorinţă: să fie înmormântată lângă cea care i-a dăruit un nepot.

Nici la şase ani de la moartea Mădălinei Manole, mama ei nu s-a împăcat cu gândul că artista ar fi putut să-şi ia viaţa. Şi a luptat ca să câştige custodia nepotului ei.

La scurt timp de la aflarea veştii, apropiaţii au lăsat mesaje de concoleanţe pe pagina de Facebook a fratelui Mădălinei."Drum lin, suflet greu încercat! Sincere condoleanţe!", "Cred că sufletul ei se răsfaţă în braţele prea iubitei fiice. Dumnezeu să le aibă în pază!"

Eugenia Manole a murit la spital, in brațele fiului său cel mare, care a declarat pentru Adevărul, că nu și-a putut anunța imediat tatăl de vestea cumplită, de teamă să nu-l piardă și pe acesta.

„Dacă nu meregeam sâmbătă seara la ea să văd cum se simte, murea singură în spital. Mama şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Va rog să mă credeţi că am simţit cum îmi moare mama. O ţineam la piept şi ea mă strângea de mână”, a povestit pentru sursa citată, cu lacrimi în ochi, fiul Eugeniei Manole.

Ultima dorinţă a Eugeniei Manole a fost să fie înmormântată lângă fiica ei.

Top cinci cele mai profitabile domenii în care se pun la bătaie mii de joburi în 2017... Cum va fi vremea în această săptămână. Doamnelor, 8 Martie ne va aduce primăvara în dar?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x