Antena Căutare

Să-l audă toată România! Apelul emoționant al unui polițst, care cere salvarea pădurilor din țară: „Am dreptul să cer un viitor mai bun pentru copilul meu”

Patru copii au murit, luați de puhoaie, în Prahova. Polițiștii și pompierii implicați în acest caz au plâns pentru fiecare dintre micuți. Astfel de tragedii nu au voie să ne lase indiferenți! Agentul Viorel Teacă cere oamenilor implicare, printr-un simplu share al mesajului postat pe Facebook, pentru o viață și un viitor mai bun pentru copiii noștri!

Patru copii au murit, luați de puhoaie, în Prahova. Polițiștii și pompierii implicați în acest caz au plâns pentru fiecare dintre micuți. Astfel de tragedii nu au voie să ne lase indiferenți! Agentul Viorel Teacă cere oamenilor implicare, printr-un simplu share al mesajului postat pe Facebook, pentru o viață și un viitor mai bun pentru copiii noștri!

Opriți-vă un minut și ascultați mesajul acestui polițist!

„România a devenit țara cu cele mai puține păduri din Europa. Natura a început să se răzbune. Puhoaiele ne iau casele, agoniseala de-o viață, ne iau copiii! Vrem proiect de lege, pe zece ani, pentru stoparea tăierii pădurilor. Lăsați copacii unde sunt! Cerem pedepse maxime pentru tăierea oricărui copac!

Sunt tată, fiu și am dreptul să cer un viitor mai bun pentru copilul meu! Dacă vă pasă de viitorul copiilor voștri, distribuiți și voi #StoDefrisarilor10ani”

A ars de vie după o explozie și i-au cerut să plătească benzina și vinieta ambulanței către un spital din Viena! Explica... Masoneria lumii va fi condusă de un român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x