Antena Căutare

Apple lansează noul iPhone 13. Care sunt noile caracteristici ale telefonului și la ce preț poate fi achiziționat

Marți, 14 septembrie, Apple a lansat noul iPhone 13, cu noi caracteristici și un preț mai avantajos, după opinia producătorului, pentru clienții doritori.

iphone-alb-deasupra-unei-cutii-iphone-negre Galerie
Marți, 14 septembrie, Apple a lansat noul iPhone 13, cu noi caracteristici și un preț mai avantajos, după opinia producătorului, pentru clienții doritori. | Shutterstock

Gigantul din lumea tehnologiei Apple a anunțat lansarea noului iPhone 13. Prețul la care noul telefon va fi disponibil pe piață este de 699 dolari, potrivit Reuters.

Noul smartphone va avea conectivitatea mai eficientă la 5G și, de asemenea, va fi dotat cu un processor mult mai rapid. Camerele de fotografiat și filmat promit să fie mult mai performante, fără ca producătorul să crească prețul.

Chiar dacă Apple nu a anunțat caracteristici importante, care ar putea schimba cursul tehnologiei, noul iPhone 13 are toate celelalte caracteristici bine cunoscute de utilizatori doar că acestea sunt îmbunătățite. Recent, Apple a dezvăluit noul iPhone SE 5G, un smartphone la un preț accesibil.

Caracteristici iPhone 13 – Un cip Bionic și conectivitatea eficientă la rețeaua 5G

Noul iPhone 13 va avea incorporate un cip numit A15 Bionic care oferă oportunitatea utilizatorilor de a traduce texte. De asemenea, smartphone-ul are un display mai performant, iar viața bateriei va fi mai îndelungată decât cea a modelelor anterioare.

Citește și: Utilizatorii de smartphone sunt vizați de Google mai mult decât de Apple. Ce date colectează sistemele de operare

Când vine vorba de performanța camereleor, noul telefon al Apple va putea filme în modul cinematic, iar fiecare video făcut de utilizator va arăta profesional. Compania a declarat că noul telefon va fi dotat cu antene 5G și componente radio pentru a îmbunătăți viteza internetului pe mobil.

Noul iPhone 13 va fi disponibil pe piață în 5 culori atrăgătoare, iar prețul de la care pornește acest smartphone este de 699 dolari. Noul iPhone 13 Pro va avea un preț de pornire de la 999 dolari, în timp ce noul iPhone Pro Max va fi disponibil pe piață începând de la prețul de 1099 dolari.

Când va fi disponibil pe piață noul iPhone 13

Toate cele trei modele vor fi disponibile pe piață începând cu 24 septembrie. Smartphone-ul produs de Apple este cel mai important dispozitiv creeat de marea companie.

Noi produse Apple – Update-uri revoluționare

Compania de tehnologie a decis să mai facă update-uri și altor produse care i-au adus succesul. Seria 7 se ceasuri smart va avea un ecran mai mare, iar prețul de pornire va fi de 399 dolari. Apple a anunțat și un update pentru iPad Mini care va avea conectivitate 5G, iar noul său design o face să fie încadrată în categoria de produse de înaltă calitate, precum modelele Pro.

Citește și: iPhone 13 Pro. Care ar fi culoarea nouă, folosită în premieră de Apple, și o altă schimbare importantă

Noul iPad va avea, de asemenea, și un nou model de cameră. Prețul de pornire al noului dispozitiv va fi de 329 dolari, în timp ce iPad Mini va costa 499 dolari. Ambele table vor fi disponibile pe piață începând de săptămâna viitoare.

Bronte Rawlingson susține că deține secretul căsniciei perfecte. Ce sarcini îndeplinește zilnic ca să îi facă pe plac so... Nelu Tătaru propune vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionale. Ce se întâmplă cu cei care refuză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x