Căutare Live

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea! Un român, mesaj uluitor, apreciat de peste 1.000 de oameni, pe Facebook! „Game over, zdreanțo!”

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea. Un român și-a anunțat pe Facebook intenția de a-l ucide pe secretarul de stat. Mesajul bărbatului a fost distribuit și apreciat de peste 1.000 de persoane.

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea! Un român, mesaj uluitor, apreciat de peste 1.000 de oameni, pe Facebook! „Game over, zdreanțo!”

Raul Coltor pe numele lui, bărbatul nu crede în existența coronavirusului și consideră că pandemia este, de fapt, o conspirație mondială.

El susține că are „dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român”. În mesajul prin care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, bărbatul a făcut referire chiar și la un articol din Constituția României.

„In baza articolului 55 din Constitutia Romaniei , declar public : Avand in vedere ca Raed Arafat este condamnat la moarte in Palestina , este in terorist , si datorita crimelor pe care le-a comis impotriva cetatenilor romani ( trafic de organe Mossad ) , EU , Coltor Raul Nicolae , prin depunerea juramantului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide in numele Tarii si a Poporului Roman !

Domnule Raed Arafat ! O sa fiu EU acela care o sa va ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de Piatra ! Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra ! Game over zdreamto !”, a scris Raul Coltor, pe Facebook.

Ce reacții a stârnit mesajul prin care Raed Arafat a fost amenințat cu moartea

Până la momentul transmiterii acestei știri, mesajul prin care Raul Coltor îl amenință cu moartea pe Raed Arafat a stârnit 1.200 de reacții, ca „uau”, dar și „like” și „ador”. În plus, mesajul lui a fost distrbuit de aproximativ 1.500 de oameni.

Totuși, unele persoane au reacționat cu mesaje ca: „Poliția Română, totul bine?”, „Urgent control psihiatric”, „Sper să existe o sesizare din oficiu pentru infracțiunea de amenințare, cel puțin!”.

Alte comentarii arată, însă, așa: „Dumnezeu să vă ajute, ar fi un miracol să scăpăm de jidanii ăștia”, „Să va ajute Dumnezeu, sa va dea sanatate si putere” și „Vă susțin și vă respect pentru curajul și patriotismul pe care aveți”.

Raed Arafat a dezvăluit ce planuri au autoritățile, după explozia cazurilor: „Noi, din păcate, undeva ne înecăm la mal”​

Poliția face verificări în acest caz, potrivit digi24.ro. Pentru Raed Arafat nu este pentru prima dată când primește astfel de amenințări, după cum a declarat chiar el.

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală.

Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a spus Raed Arafat.

Raul Coltor s-ar afla și în spatele genocid.ro, potrivit publicației dinpresa.com, site închis de ANCOM în perioada stării de urgență, potrivit newsweek.ro.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

Printre fake-news-urile transmise de respectiva pagină erau informații precum: „Se face o așa zisă „dezinfectare” la nivel public cu substanțe iritante și toxice din grupele 1,2 și 4, sub denumirea de „Halamid R”, CARE CONȚINE Tosylchloramide sodium SUBSTANȚĂ FOLOSITĂ ÎN UZUL VETERINAR și care poate ucide instantaneu sau provoacă boli mortale”.

Previziune înspăimântătoare, de la ONU! Ce ar putea urma după pandemia de coronavirus. „130.000.000 de oameni ar putea fi afectați!”

Grupul de Comunicare Strategică a arătat că prin intermediul site-ului „se distribuie constant informații complet false sau distorsionate cu privire la evoluția COVID-19 și la măsurile de protecție și prevenire”.

ANCOM dă și un exemplu fake news: „sub pretextul formulării unei plângeri penale împotriva conducătorilor mai multor instituții, inițiatorul PLÂNGERII PENALE PUBLICE (formulă juridică inexistentă-n.n.) instigă publicul să nu respecte prevederile Ordonanțelor Militare invocând motive false pentru care Ordonanțele Militare ar fi ilegale.”

De alfel, pe un alt site pe care l-a redeschis după închiderea celui original, Raul Coltor susține că „a fost RĂPIT ȘI SECHESTRAT de către crima organizată la ordinul lui RAED ARAFAT !

Toate acestea drept urmare a dezvăluirilor și deținerii de probe care SUNT sau urmează să fie expuse public parțial (la nevoie TOTAL) și care au fost baza a nenumărate solicitări legale de audiere și începerea urmăririi penale împotriva următorilor PÂRÂȚI: Klaus Werner Iohannis , Ludovic Orban , Ion-Marcel Vela , Raed Arafat , Victor Costache , Bogdan Despescu , Ion-Marcel Ciolacu , Titus Corlățean , Nelu Tătaru , Eduard Raul Hellvig , Nicolae Ciucă , Traian Berbeceanu , precum și împotriva tuturor colaboratorilor lor care au executat ordine ilegale și au complotat la LOVITURA DE DE STAT DIN 16.03.2020”.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Șomaj de la 16 ani! Statul oferă bani tinerilor, sub formă de indemnizații, dacă îndeplinesc anumite condiții...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri