Căutare Live

Armata a intervenit în blocul din Timișoara! Ce a găsit echipa de decontaminare în apartamente: „În dulapuri și pe haine...”

Trei persoane au decedat și alte zeci au ajuns la spital de urgență, după o dezinsecție făcută într-un bloc din Timișoara, de către o firmă de deratizare. Ce au descoperit echipele de decontaminare în apartamentele oamenilor?

Ce a găsit echipa de decontaminare în blocul din Timișoara

S-a dispus evacuarea persoanelor din blocul din Timișoara unde s-a efectuat dezinsecția pentru a preveni alte tragedii și pentru a se realiza decontaminarea locuințelor.

Chiar și nouă polițiști, dintre cei implicați în activitățile de investigare a incidentului din Timișoara, au început să se simtă rău și au ajuns de urgență la spital.

Aceștia au fost supuși unor investigații medicale și analizele au scos la iveală posibila prezență a unei toxine ce afectează ficatul. Oamenii au primit îngrijiri de specialitate.

Armata a intervenit în blocul din Timișoara! Ce a găsit echipa de decontaminare în apartamente: „În dulapuri și pe haine...”

Ce a găsit echipa de decontaminare în blocul din Timișoara

O echipă de decontaminare a intervenit la blocul din Timișoara

Cei de la Inspectoratul General de Poliție au solicitat ajutorul Ministerului Apărării pentru a interveni la blocul din Timișoara unde dezinsecția a omorât trei persoane și a băgat în spital alte zeci.

Specialiștii dotați cu aparatură specială au analizat locuințele, încercâând să identifice și să decontamineze zonele în care există substanțe toxice.

Echipele de decontaminare care au acționat la blocul din Timișoara unde o dezinsecție s-a transformat într-o adevărată tragedie au descoperit compuși toxici. Aceștia erau sub formă reziduală la colțurile unora dintre camere, în dulapuri și pe hainele din aceste dulapuri, a dezvăluit Adina Anghelescu la Antena 3.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Vești bune pentru mii de elevi. Bursele din învățământul preuniversitar au fost majorate ...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri