Căutare Live

Polițiștii care au acționat în cazul tragediei din Timișoara au ajuns la spital! Aceștia au acuzat stări grave și au fost transportați la o unitate de urgențe

Nouă poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale au acuzat stări de rău şi dureri de cap, după ce au intervenit la blocurile unde au fost folosite substanţe toxice pentru deratizare şi dezinsecţie.

Polițiștii care au acționat în cazul tragediei din Timișoara au ajuns la spital!

Organele statului din cadrul Poliţiei Judeţene Timiş au anunţat, joi, că în cursul zilei de miercuri mai mulți polițiști care au acționat în blocul din Timișoara au acuzat sări grave:

„Facem precizarea că în cursul zilei de ieri (miercuri – n.r.) mai mulţi poliţişti, care au fost implicaţi în activităţile de investigare a evenimentului petrecut pe strada Mioriţa, s-au prezentat la spital pentru a-şi efectua un control preventiv”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Este vorba despre nouă poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale care au fost supuşi unor investigaţii medicale, după ce au acuzat stări de rău şi dureri de cap.

Analizele medicale iniţiale au indicat o posibilă toxină care le-ar fi afectat ficatul, astfel că aceştia au fost investigaţi timp de mai multe ore. Miercuri seara, în jurul orei 20.00, aceştia au primit tratament medicamentos şi nu au fost internaţi în spital.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri