Antena Căutare

Polițiștii care au acționat în cazul tragediei din Timișoara au ajuns la spital! Aceștia au acuzat stări grave și au fost transportați la o unitate de urgențe

Nouă poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale au acuzat stări de rău şi dureri de cap, după ce au intervenit la blocurile unde au fost folosite substanţe toxice pentru deratizare şi dezinsecţie.

Polițiștii care au acționat în cazul tragediei din Timișoara au ajuns la spital! Aceștia au acuzat stări grave și au fost transportați la o unitate de urgențe
Polițiștii care au acționat în cazul tragediei din Timișoara au ajuns la spital!

Organele statului din cadrul Poliţiei Judeţene Timiş au anunţat, joi, că în cursul zilei de miercuri mai mulți polițiști care au acționat în blocul din Timișoara au acuzat sări grave:

„Facem precizarea că în cursul zilei de ieri (miercuri – n.r.) mai mulţi poliţişti, care au fost implicaţi în activităţile de investigare a evenimentului petrecut pe strada Mioriţa, s-au prezentat la spital pentru a-şi efectua un control preventiv”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Este vorba despre nouă poliţişti de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale care au fost supuşi unor investigaţii medicale, după ce au acuzat stări de rău şi dureri de cap.

Analizele medicale iniţiale au indicat o posibilă toxină care le-ar fi afectat ficatul, astfel că aceştia au fost investigaţi timp de mai multe ore. Miercuri seara, în jurul orei 20.00, aceştia au primit tratament medicamentos şi nu au fost internaţi în spital.

O căruță, trimisă la război cu poluarea, în România! Imagini inedite! „Au început oamenii să râdă, așa că am trecut la a... Copilă de 12 ani, găsită fără suflare în pat, la câteva ore după ce părinții au sunat la Ambulanță: „Tremura toată și o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x