Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Asimptomatici purtători de coronavirus: În China s-au înregistrat 20 de cazui noi de persoane purtătoare de Covid-19 fără niciun simptom

China a raportat 20 de noi cazuri asimptomatice și două noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus pentru ziua de 5 mai, conform datelor furnizate miercuri de autoritate naţională de sănătate, informează Reuters.

Asimptomatici purtători de coronavirus: În China s-au înregistrat 20 de cazui noi de persoane purtătoare de Covid-19 fără niciun simptom


Comparativ, pentru ziua de luni au fost raportate un singur nou caz de contaminare şi 15 noi cazuri asimptomatice.


Cele două noi cazuri înregistrate pentru ziua de marţi sunt importate, fiind diagnosticate la persoane care au revenit în China, comparativ cu un singur astfel de caz raportat cu o zi înainte.

La ce preț vom găsi măști de protecție în farmacii din 15 mai! De la această dată va fi obligatorie protecția în spațiile închise. Ministru Economiei dă asigurări că vom plăti cel mai mic preț


Numărul total de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în China se ridică acum la 82.883, în timp ce numărul deceselor a rămas neschimbat (4.633), potrivit informaţiilor date publicităţii de un comunicat al Comisiei Naţionale de Sănătate.

Testele COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"

Simptomele coronavirusului

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) anunță că cele mai comune simptome de COVID-19 sunt febra, starea de oboseală și tusea seacă. Unii pacienți pot avea și dureri în anumite zone ale corpului (musculare sau ale încheieturilor, de cap, abdominale), nas înfundat, dureri în gât, dificultăți de respirație sau diaree.

Au ucis 10 oameni cu spirt contrafăcut! Arabii care au vândut dezinfectantul otrăvitor au fost arestați preventiv. Aceștia colorau spirtul cu vopsea de ouă

La începutul bolii, simptomele sunt ușoare și se dezvoltă gradual. În cazuri severe, pot apărea simptome de pneumonie (dificultăți de respirație, tuse cu dureri în piept, frisoane).

Alte simptome sunt: febră, frisoane, frisoane repetate, dureri musculare, dureri de cap, dureri în gât și o pierdere subită a gustului și/sau a mirosului.

Când se vor deschide bisericile. Mesajul Patriarhiei Române pentru credincioși: "Facem toate demersurile"

Problemele de respirație, durere sau presiune persistentă în piept, cazurile subite de confuzie sau inabilitate de a se ridica din pat, precum și cianoza ar putea fi semne de urgență ale îmbolnăvirii cu coronavirus, adăugând că pacienții care au aceste simptome ar trebui să ceară ajutor medical urgent.

Recomandari