Antena Căutare

Atenție ce zodie ești, că s-ar putea să ai probleme săptămâna aceasta! Uite ce îți rezervă astrele!

Cum stăm cu dragostea în perioada 20-26 iulie? Venus, planeta iubirii, a muşcat primul grad din Fecioară, dar nu stă acolo, se întoarce în Leo. De aceea, în funcție de zodie, s-ar putea să ai probleme săptămâna aceasta.

Cum stăm cu dragostea în perioada 20-26 iulie? Venus, planeta iubirii, a muşcat primul grad din Fecioară, dar nu stă acolo, se întoarce în Leo. De aceea, în funcție de zodie, s-ar putea să ai probleme săptămâna aceasta.

Este o poziţie nesigură şi nu ne smerim prea mult în căsnicie. Ba din contră! S-ar putea să fim orgolioşi în această săptămână, iar pe unii îi apucă înflcărarea, iar alţii vor libertatea şi nu mai vor să audă de angajamente. Aşa că un val de libertate bate spre noi. Mai multe, în video de mai sus!

Berbecii vor avea pretenții de libertate, iar alții vor avea discuții legate de bani. Cu răbdare, aceste probleme s-ar putea rezolva.

Cei mai DEȘTEPȚI, o spune chiar ZODIA! Topul celor mai inteligente semne zodiacale! Te numeri printre ele?

Taurii vor învăța mult din greșelile trecutului. Vor avea parte de treburi migăloase, la care trebuie să fie atenți.

Horoscopul acestei săptămâni aduce multe surprize

Gemenii nu mai țin cont de părerile celor din jur și se vor baza strict pe ceea ce cred. Vor avea parte de o săptămână în care vor acționa impulsiv. Atenție, însă, la locul de muncă și la relațiile cu colegii sau superiorii.

Topul celor mai prefăcute zodii! Ai grijă pe cine ai alături dacă nu vrei să suferi

Leii au o săptămână în care se vor concentra asupra nevoilor lor. Pun ceva la care, iar norocul s-ar putea să le surâdă.

Urmărește materialul celor de la Antena Stars pentru a afla ce îți rezervă astrele!

Două cutremure s-au produs în România! Pământul s-a zguduit în Maramureş şi Satu Mare... Prognoza meteo: Cum o să fie vremea până la începutul lui august! Aproape toată ţara o să fie afectată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x