Antena Căutare

ATENTIE! Copil care nu poate vorbi si nu stie cine e, gasit pe o strada din Floresti

Un copil de aproximativ 12 - 13 ani, care are dificultati de vorbire, nu stie cine este, de unde vine si nici unde se afla, a fost gasit, miercuri seara, pe o strada din comuna prahoveana Floresti, politistii facand cercetari pentru stabilirea identitatii acestuia, informeaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii de Politia Prahova, politistii de la Sectia Rurala numarul 2 Prahova au fost sesizati telefonic ca in comuna prahoveana Floresti a fost gasit, in dreptul unui complex comercial, un copil care are deficiente de vorbire si care nu stie cine este, nici de unde vine, si nici unde se afla.

In urma verificarilor, politistii au constatat ca este vorba despre un baiat de 12 - 13 ani, insa nu au putut afla mai mult, intrucat copilul nu poate vorbi si este incoerent. Tot ce au putut afla politistii este ca baiatul se numeste Alin.

Copilul a fost dus intr-o scoala speciala, politia deschizand o ancheta pentru a afla identitatea acestuia.

Baiatul are 1,30 - 1,40 metri inaltime, par saten deschis, ochii verzi, ten deschis, iar in momentul in care a fost gasit era imbracat cu jeans albastri, o geaca jeans, tricou portocaliu si purta o sapca galbena si pantofi sport maro.

Conform comunicatului dat publicitatii de Politie, daca copilul nu va fi identificat, acesta va fi dus intr-un centru de plasament pana la clarificarea situatiei sale.

Foto: projectalertonviolence.blogspot.com

Jaf la secunda in Bucuresti... Nevoiasi cu tupeu: Primesc ajutoare de la UE, dar le "cara" cu taxiul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x