Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Atenție, români! Vor exista probleme! Ce schimbare uriașă anunță cei de la CFR

Vești proaste pentru români! CFR Călători a anunțat că este pe punctul de a efectua anumite schimbări, motiv pentru care nu este exclus să ne confruntăm cu anumite probleme în perioada următoare! La ce ar trebui să se aștepte călătorii?

CFR Călători va efectua, începând de marţi şi până în data de 15 septembrie 2018, lucrări de mentenanţă pentru îmbunătăţirea site-ului propiu www.cfrcalatori.ro, însă acestea ar putea afecta funcţionarea tuturor aplicaţiilor, inclusiv "Mersul Trenurilor" şi "Bilete de tren online", a anunţat operatorul naţional feroviar de pasageri.

"CFR Călători informează că în perioada 21 august - 15 septembrie 2018 se vor realiza lucrări de mentenanţă a site-ului www.cfrcalatori.ro. Atenţionăm utilizatorii site-ului că în perioada menţionată pot apărea unele intermitenţe în funcţionarea tuturor aplicaţiilor, inclusiv 'Mersul Trenurilor' şi 'Bilete de tren online'.

Atenție, români! Vor exista probleme! Ce schimbare uriașă anunță cei de la CFR

Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea", precizează CFR Călători într-un comunicat transmis celor de la Agerpres.

Operatorul menţionează că biletele de tren pot fi achiziţionate în prezent online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de bilete din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR precum şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Recomandari