Căutare Live

Atenție, români! Vor exista probleme! Ce schimbare uriașă anunță cei de la CFR

Vești proaste pentru români! CFR Călători a anunțat că este pe punctul de a efectua anumite schimbări, motiv pentru care nu este exclus să ne confruntăm cu anumite probleme în perioada următoare! La ce ar trebui să se aștepte călătorii?

CFR Călători va efectua, începând de marţi şi până în data de 15 septembrie 2018, lucrări de mentenanţă pentru îmbunătăţirea site-ului propiu www.cfrcalatori.ro, însă acestea ar putea afecta funcţionarea tuturor aplicaţiilor, inclusiv "Mersul Trenurilor" şi "Bilete de tren online", a anunţat operatorul naţional feroviar de pasageri.

"CFR Călători informează că în perioada 21 august - 15 septembrie 2018 se vor realiza lucrări de mentenanţă a site-ului www.cfrcalatori.ro. Atenţionăm utilizatorii site-ului că în perioada menţionată pot apărea unele intermitenţe în funcţionarea tuturor aplicaţiilor, inclusiv 'Mersul Trenurilor' şi 'Bilete de tren online'.

Atenție, români! Vor exista probleme! Ce schimbare uriașă anunță cei de la CFR

Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea", precizează CFR Călători într-un comunicat transmis celor de la Agerpres.

Operatorul menţionează că biletele de tren pot fi achiziţionate în prezent online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de bilete din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR precum şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Cum să îţi îmbunătăţeşti viaţa la ţară: 4 sfaturi care te ajută să nu-ţi mai fie dor de oraş... Acatistul iubirii. Iată rugăciunea Apostolului Iubirii pe care trebuie să o rostești pentru a avea parte de iubire în vi...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri