Antena Căutare

Atenție, șoferi! Veți fi amendaţi dacă fumați în maşina firmei. Poliţiștii îşi fac cruce: "Nu îndrăznim să dăm astfel de amenzi"

Legea 349/2002, cunoscută de cei mai mulţi drept legea antifumat a reuşit să scoată la iveală, încă o dată, diverse inadvertențe.

Legea 349/2002, cunoscută de cei mai mulţi drept legea antifumat a reuşit să scoată la iveală, încă o dată, diverse inadvertențe.

Drept dovadă, la nici o lună de la intrarea în vigoare a legii, senatorii vin cu o serie de amendamente prin care vor să schimbe legea antifumat. Această lege este atât de ambiguă, încât nici măcar oamenii legii nu îndrăznesc să o aplice, întrucât nu ştiu cum poate fi interpretată o încălcare a legislaţiei.

Atât conducerea Poliţiei Locale Constanţa, cât şi reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa au confirmat, pentru ziarul Cuget Liber, faptul că nu a fost acordată nicio amendă sau avertisment în privinţa şoferilor care fumează în trafic, la volanul autoturismelor care aparţin societăţilor comerciale. Motivul? Legea este atât de anapoda încât le este şi ruşine să o aplice: „Nu am dat nicio amendă pentru acest lucru. Sincer vă spun, nici nu îndrăznim!”

Citește mai multe pe cugetliber.ro.

Veste neașteptată pentru creștini! Slujba de înviere va fi interzisă!... Medicii români sunt împotriva amendamentelor aduse Legii anti-fumat. „Oamenii mor din cauza țigărilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x