Antena Căutare

Au picat Facebook, Whatsapp și Instagram! Ce se întâmplă la nivel mondial!

Rețelele de socializare Facebook și Instagram plus serviciul de mesagerie Whtasapp au probleme mari în acest moment. Potrivit primelor informații, utilizatorii din toată lumea se plâng că nu se pot bucura de servicii

Rețelele de socializare Facebook și Instagram plus serviciul de mesagerie Whtasapp au probleme mari în acest moment. Potrivit primelor informații, utilizatorii din toată lumea se plâng că nu se pot bucura de servicii.

Potrivit primelor informații, problemele sunt la nivel mondial. Utilizatorii Facebook spun că fotografiile nu se mai încarcă în newsfeed, iar în unele cazuri, newsfeed-ul nu se mai înnoiește.

Cele mai mari probleme cu Facebook sunt în Europa de Vest, în Marea Britanie, Olanda și Belgia. Sunt afectați și utilizatori din România, dar în special cei din București și centrul țării. Problemele sunt mari și în Viena, iar parțial în Germania.

În același timp cu Facebook, au apărut dificultăți și cu Whtasapp! Aici sunt probleme cu primirea mesajelor (75% din utilizatori), dar și cu conectarea la cont (23% din utilizatori).

În cazul Instagram, cei mai mulți utilizatori acuză că nu pot vedea mai nimic din News Feed (89% din utilizatori), în timp ce 6% se plâng că nu pot folosi versiunea web. În momentul în care afli că Instagram a picat în Europa de Vest și pe coasta de Est a Americii e destul de clar că serverele pe care Facebook are probleme au pus la pământ cele trei rețele sociale pe care le are.

Meseria căutată în toată România. Patronii oferă salarii de 1500 de euro net, dar nu găsesc specialiști în țară!... Admitere Liceu 2019: Când se face repartizarea la liceu și cu ce note...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x