Antena Căutare

Au vrut functie si au plagiat-o pe Mona Pivniceru, ministrul Justitiei!

Lucrarile procurorilor care au vrut functiile de sefi stau sub semnul plagiatului. Si nu au "furat" de la oricine, ba chiar de la ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, informeaza Antena 3  

Ministerul Justitiei a publicat pe site, procesul verbal intocmit de Comisia de evaluare ce a consiliat-o pe Mona Pivniceru, in procedura de selectie a candidatilor pentru functiile de procuror general al Romanei si procuror sef al DNA.

Unele dintre constatarile comisiei sunt uluitoare. Este vorba, in primul rand, de faptul ca unii dintre procurorii care au dorit sa ajunga sefi au prezentat proiecte manageriale ce stau sub semnul acuzatiei de plagiat. Si mai socant este ca acestia au ales sa il plagieze chiar pe ministrul Justitiei, Mona Pivniceru.


Mai exact, Antena 3 relateaza ca procurorul Gheorghe Cornescu, candidat pentru functia de procuror general, a copiat prin metoda "bloc de text" din mai multe lucrari. Primul capitol al proiectului sau este luat cu "copy-paste" din “Elemente de management judiciar”, lucrarare coordonata chiar de catre Mona Pivniceru!!!

Incendiu la un liceu din Targoviste. Trei eleve au suferit atacuri de panica!... Limba maghiara, bagata pe gat pacientilor romani. Cum arata o fisa medicala in Harghita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x