Antena Căutare

Au vrut să păcălească prin metoda „accidentul” , însă au sunat la poliție. Ce pedeapsă au primit tinerii

Doi frați au încercat să facă rost de bani simplu și rapid, dar s-au ales cu închisoare. Încercând să păcăleacă prin metoda accidentul, tinerii au sunat la poliție. Dispecerul a intrat în joc și s-a prefăcut victimă.

Doi frați au încercat să facă rost de bani simplu și rapid, dar s-au ales cu închisoare. Încercând să păcăleacă prin metoda accidentul, tinerii au sunat la poliție. Dispecerul a intrat în joc și s-a prefăcut victimă.

Cei doi bărbați au sunat din greșeală la Poliția Oțelul Roșu, dispecerul și-a dat seama de jocul tâlharilor și s-a prefăcut victima. Cei doi au sfârșit cu ani de închisoare. Unul dintre aceștia a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare și termen cu supraveghere de patru ani, iar cel de-al doilea are de executat un an de închisoare plus alții 13 ani din alte dosare.

Ambele sentințe sunt definitive.

Domnul Lucian David era în acel moment șeful Poliției Oțelul Roșu și își amintește că este un caz pe care nu îl va uita niciodată.

„Au format numărul de telefon şi au sunat la Poliţie. Nu ştiau. Din greşeală au sunat, credeau că e o persoană în vârstă. Dispecerul şi-a dat seama şi a intrat în jocul lor”, a declarat acesta.

Bărbații au povestit dispecerului cum fiul său este în comă, fiind victima unui accident și este necesară o sumă de câteva mii de euro pentru a fi operat.

„Scopul a fost să-i prindem, aşa că poliţistul s-a arătat dispus să le dea bani, dar nu cât au cerut, ci a negociat. Au venit ei în Oţelu Roşu. A fost un plic cu bani de hârtie pe care l-am lăsat la un supermarket. După ce au plecat i-am urmărit şi i-am prins”

„Romică (poliţistul confundat cu un bătrân - n.r.) a fost creierul. El a fost în linia întâi. I-a ţinut de vorbă, s-a transpus în personajul omului în vârstă, credul, afectat de vestea primită despre fiul lui. Am făcut totul ca la carte. Aşa o situaţie nu am mai întâlnit şi am avut vreo 2000 de dosare în cariera mea, numai anchete am făcut. Am fost uluiţi la început, ne-a luat câteva secunde să ne revenim”, a adăugat fostul șef de secție.

Scandal monstru la spitalul din Roman! Un bărbat a fost atacat cu un cuțit, din senin, în timp ce aștepta la Primiri Urg... Descoperire revoluționară! Studiul care dovedește că NU ne sunt ascultate telefoanele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x