Antena Căutare

Aurel Saramet a fost suspendat de la conducerea Fondului de Garantare a Creditelor

Directorul general al Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM, Aurel Saramet, a fost suspendat din functie in urma anchetei initiate de DIICOT. In cazul celor trei angajati ai Ministerului Economiei, cercetati in acelasi dosar, ministrul a decis incetarea activitatii in functiile ocupate.

"In cazul domnului Aurel Saramet au fost demarate procedurile de suspendare din functia detinuta in cadrul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM. Ministrul Economiei a dispus incetarea activitatii in functiile ocupate de celelalte trei persoane implicate in dosarul anchetat de DIICOT, urmand sa dispuna suspendarea lor in situatia in care DIICOT va lua masura arestarii preventive", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

Statul este, prin Ministerul Economiei, unicul actionar al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM. Fondul garanteaza creditele acordate de bancile comerciale in limita a maxim 80%.

DIICOT investigheaza 100 de persoane intr-un caz de fraude bancare estimate la 22 de milioane de euro. Acestea sunt suspectate ca ar fi obtinut de la Ministerul Economiei, in baza unor documente falsificate, finantarea unor proiecte de achizitii de utilaje, prin intermediul unor societati comerciale controlate de catre liderii gruparii.

Jaf la o casa de schimb valutar din Bucuresti! Casiera a fost lovita de hot... Ce angajari mai fac companiile din Romania...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x