Antena Căutare

Ce angajari mai fac companiile din Romania

Continental Automotive Group, BCR, Ubisoft, Oracle si Genpact sunt companiile care au publicat cele mai multe anunturi de angajare in ultima saptamana. Vezi ce posturi ofera.

Ce angajari mai fac companiile din Romania
| intact images

Furnizorul de componente pentru industria de automobile, Continental Automotive Group, are 57 de anunturi de angajare publicate in ultima saptamana pe site-ul de recrutare Bestjobs.ro. Cele mai multe oferte sunt pentru specialiasti IT si ingineri, pentru locatia din Timisoara Compania mai cauta angajati si pentru unitatile de la Sibiu, Brasov si Iasi.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a publicat la randul sau 24 de anunturi de angajare in ultima saptamana. Cele mai multe posturi oferite sunt de consilieri clienti si vizeaza unitati ale bancii din toata tara: Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Drobeta Turnu Serverin, Ploiesti si Timisoara.

Si compania Ubisoft are 23 de anunturi active in ultima saptamana. Divizia locala a producatorului francez de jocuri video cauta in special programatori pentru locatia din Bucuresti.

Aurel Saramet a fost suspendat de la conducerea Fondului de Garantare a Creditelor... Fumezi, deci muncesti mai putin. Vezi aici care este legatura!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x